Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kuinka haen nuorkauppakamarivirkoihin -koulutus (PINKK)

Keskiviikko, 15. toukokuu 2013 - 18:30

Tehtävä kamarivirassa kiinnostaisi, mutta miten sitä haetaan ja milloin? Mitä hallituksessa toimiminen tarkoittaa käytännössä? Mitä mahdollisuuksia on toimia alueellisella tasolla? Entäpä pestit keskusliitossa? Konkarit kertovat ja jakavat tietojaan sekä kannustavat vasta-alkajia oman JC-polun suunnittelemisessa.


Tule kuulemaan millaisia erilaisia virkoja nuorkauppakamaritoiminnassa on olemassa kamari-, alue- ja kansallisella tasolla. Kuinka näihin virkoihin haetaan, mitkä on pätevyysvaatimukset, miten niihin kampanjoidaan ja mitkä ovat deadlinet. Lisäksi mikä on vaalilautakunta, ketä siihen kuuluu ja mitä se tekee. Myös mahdollisuus oman kamariuran suunnitteluun.
Aika: 15.5.13 klo 18.30. Paikka: Tampereen Puhelin, Viinikankatu 45, Tampere. Ilmoittaudu ennakkoon tästä 10.5.2013 mennessä. Kouluttajana toimii Matti Airaksinen, alue C:n vaalitoimikunnan jäsen.