Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kuntakahvit (Kangasala)

Tiistai, 21. tammikuu 2014 - 16:3018:00

Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Kangasalan kunnan ja Kangasalan Yrittäjien kanssa nuorille (pääasiallisesti alle 40 v.) yrittäjille suunnatut kuntakahvit tiistaina 21. tammikuuta 2014 Kangasalan pääkirjaston tiloissa Harjula-salissa klo 16.30 - 18.00. Kuntakahveista on tarkoitus tehdä toistuva tapahtuma, joka pidetään 2-3 kertaa vuodessa.

Tiistaina 21.1. pidettävä tilaisuus on ensimmäinen laatuaan ja sen tarkoituksena on koota saman katon alle niin nuorkauppakamarilaiset, kuntavaikuttajat kuin paikalliset yrittäjätkin. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin avulla paikalliset yrittäjät voivat kehittää ja laajentaa yhteistyöverkostoaan entisestään.

Esittelemme tilaisuudessa nuorkauppakamarin yrityskumppanuuspaketteja ja niiden tuomia etuja. Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat tällä hetkellä mm. Lissun Juhlapalvelu, Matrocks, Ravintola.fi ja Tyyliniekka.

Nyt on hyvä aika keskustella yhdessä yhteisistä asioistamme: kangasalalaisten yritysten toimintamahdollisuuksista, kehittämistoiveista ja tulevaisuuden näkymistä.


Tammiterveisin

Antti Pyykkönen, antti.pyykkonen(a)jcipirkanmaa.fi, p. 050-401 0452
Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Kangasalan kuntavastaava 2013-2014
Pirkanmaan Nuorkauppakamarin rahastonhoitaja 2014