Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kuukausitapahtuma - PINKK vakuuta ja vaikuta

Perjantai, 25. toukokuu 2018 - 17:30

 

PINKK kesäkauden avajaiset toukokuun kuukausitapahtuman merkeissä!

PINKK:n toukokuun kuukausitapahtuma järjestetään perjantaina 25.5.18 klo 17.30 alkaen Tamkon saunalla Kuntokatu 3 L- rakennus /Tekunkatu 1 (siirtolapuutarhan vieressä)

Toukokuun kuukausitapahtuma on varsinainen PINKK:n vakuuta ja vaikuta tapahtuma. Tapahtumassa viestinnän ja vaikuttamisen ammattilaisten koulutuksen kautta pääsemme argumentoinnin ja vaikuttavan puhumisen maailmaan. Tule ottamaan opit siitä, kuinka saat vaikuttavasti viestisi läpi. Koulutuksen päätteeksi pääset heti soveltamaan oppeja debattitreeneissä.

Tapahtuman koulutuksesta vastaa Kaisa Läärä ja Aleksi Jäntti.

Kaisa Läärä on viestinnän ammattilainen, joka työskentelee tällä hetkellä Tampereen pormestarin erityisavustajana vastaten viestinnästä. Ennen siirtymistään politiikan ytimeen hän toimi Motiivi-lehden päätoimittajana. Tämän lisäksi hänellä on kokemusta mm. Helsingin Sanomien, Aamulehden ja Ilkan toimituksista. Vapaa-aikanaan Kaisa toimii viestinnänammattilaiset Procom ry:n Tampereen jaoksen puheenjohtajana.

Aleksi Jäntti toimii tällä hetkellä Tampereen apulaispormestarina vastaten kaupunkiympäristöstä. Ennen siirtymistään politiikan päivätyöhön hän on tehnyt uraa mm. upseerina, rauhanturvaajana sekä rakennusalan yrittäjänä. Aleksi on vaikuttamisen ammattilainen, joka on nähnyt ja kokenut paljon niin yrityselämän kuin politiikan puolella.

Koulutuksen ja debatin jäljeen ilta jatkuu saunoen ja verkostoituen.

Tervetuloa!