Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kuukausitapahtuma - Johtajuustaitojen kehittäminen EASI-profiilia hyödyntäen

Torstai, 22. marraskuu 2018 - 17:0020:00

Oletko kiinnostunut tietämään mikä sinua motivoi ja analysoimaan omaa toimintatyyliäsi? Haluatko tietää enemmän vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi? Tee EASI-profiili ja tule purkamaan se ja oppimaan lisää johtajuustaidoista Sanna-Riikka Valtosen johdolla 22.11. klo 17-20.

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta mikäli olet kiinnostunut tapahtumasta ja/tai EASI-profiilista, olethan yhteydessä suoraan laura.ristaniemi(a)jcipirkanmaa.fi.

EASI-profiilin tilanneet saavat ilmoittautumisajan umpeuduttua linkin profiilin täyttöön sähköpostitse. Kyselyyn vastaaminen vie keskimäärin 15 minuuttia ja tulokset saat heti itsellesi. Profiilin saamme edulliseen hintaan 59€/henkilö (norm. 112€), PINKK laskuttaa osallistujia.

Aika: 22.11.2018 klo 17-20

Paikka: TAMK, Kuntokatu 3 (tarkempi tila ilmoitetaan myöhemmin)

Lue lisää EASI-profiilista täältä.