Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kuukausitapahtuma, Vaikuttavan asiakaspalvelun anatomia

Perjantai, 16. helmikuu 2018 - 17:30

Helmikuun kuukausitapahtumassa heittäydymme viestinnän maailmaan. Maailmalla vuoteen 2020 mennessä työväestöstä 50% on uuden Milleniaali-sukupolven edustajia. He arvostavat asiakkaina, kuluttajina ja palveluiden tilaajina erilaisia asioita kuin vanhat sukupolvet. Tervetuloa kuukausitapahtumaan kuulemaan mIllaisia asiakkaita he ovat? Mistä he syttyvät? Mistä syntyy vaikuttava asiakaskokemus Milleniaalin kanssa?

Kun milleniaalit tulevat, voimme luvata, että Sinä olet valmis ottamaan vastaan uuden sukupolven tämän räjähtävän, huumorin sävyttämän koulutuksen jälkeen. Kuukausitapahtuman kumppaneina ovat viestintätoimisto Kumppania ja Campusravita Oy. Kouluttajana Jenni Rajahalme. Koulutus pidetään Tampereen Vinotequessa, joka on yksityinen viinikellari osoitteessa Kuninkaankatu 13

 

Kuka on Jenni Rajahalme?

        Työelämän asiantuntija ja osakas viestintätoimisto Kumppania Oy:ssa vuodesta 2009.

        Toimi Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisena puheenjohtajana 2017

         12 vuoden kokemus yrittäjyydestä

         10 vuoden kokemus yrittäjyyskasvatustyön johtamisesta ja kehittämisestä Satakunnassa

         Toiminut asiantuntijana opetuksen ja yrittäjyyden kehittämishankkeille 10 vuoden ajan

         Toiminut yhteistyössä koko uransa ajan kuntien, yritysten ja oppilaitosten kanssa

"Jennillä on takanaan satoja koulutuksia huippupalauttein. Hän osaa ottaa yleisönsä huumorin siivittämänä. Jennin tapa kertoa tarinoita ja esimerkkiratkaisuja on ainutlaatuinen. Taustalla on vankka osaaminen yrittäjyydestä ja sen kehittämisestä sekä ymmärrys työelämän turbulenssista ja sen vaikutuksista yhteiskunnan eri toimijoihin."

 

ILMOITTAUDU: