Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kyrösjärvi-kokkarit 2017

Lauantai, 11. helmikuu 2017 - 18:00

Kyrösjärvi-kokkarit on lähemmäs kolmekymmentä vuotta vanha, perinteinen seurapiiritapahtuma Ikaalisten ja Hämeenkyrön alueella. Tapahtuman järjestää Pirkanmaan Nuorkauppakamari yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Vuonna 2017 kokkarit toteutetaan entistä laajempana. Alkutalven suurin alueellinen verkostoitumistapahtuma kokoaa yhteen yrittäjiä, aktiivisia toimijoita sekä nuorkauppakamarilaisia Ikaalisten ja Hämeenkyrön alueen lisäksi nyt myös Parkanon, Kankaanpään, Jämijärven, Honkajoen, Karvian, Kihniön sekä Tampereen alueelta.

Kokkarit ovat ainutlaatuinen hyvänmielenilta, jossa on mahdollisuus tavata hyviä ystäviä ja yhteistyökumppaneita sekä verkostoitua uusien ihmisten kanssa.

Perinteisesti alkuillasta osallistujat on kutsuttu etkoille nuorkauppakamarilaisten luo eri puolille Pirkanmaata yhteisen ajanvieton sekä verkostoitumisen merkeissä. Tämän jälkeen juhlaväki on kuljetettu yhteiskyydein Ikaalisten Kylpylään, jossa ohjelmaa on järjestetty koko illaksi.

Alkuillan aikana kylpylässä esiintyy upea jousikvartetti Four-Leaf Clover. Myöhemmin kokkariväkeä tanssittaa Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty. Bileet eivät pääty bändin esitykseen, vaan loppuillan ohjelmasta vastaa DJ. Luvassa on myös yllätysohjelmaa!

DRESSCODE: cocktail

Kokkarimaksu 36€ / henkilö
Kokkarimaksu sisältää tarjoilun isäntäperheissä, pääsylipun Ikaalisten Kylpylän ravintola Violettaan sekä linja-autokuljetukset.

Ilmoittaudu heti mukaan täältä!

Ilmoittautuminen on sitova, osallistumismaksua ei palauteta peruutuksesta.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö, Pirkanmaan Nuorkauppakamari
Annamari Murtolahti annamari.murtolahti@jcipirkanmaa.fi / 044 3006283

Pääyhteistyökumppani:


Muut yhteistyökumppanit: