Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Lampunvarjostimien tuunausta

Tiistai, 11. joulukuu 2012 - 18:00

Jäsenet ja seuralaiset, tervetuloa tuunaamaan oma lampunvarjostin tiistaina 11.12. klo 18 alkaen.
Paikka ilmoitellaan osallistujille (joko Lempäälässä Johannan luona tai Tampereen keskustassa).

Tarkoituksena on, että kamarimme sisustusblogaaja Johanna opastaa jokaista osallistujaa tekemään satiininauhalla koristellun varjostimen. Illan aikana esitellään myös pari muuta varjostimen tuunausideaa, joita voit kokeilla vaikkapa kotona. Iltama kestää noin 2-3 tuntia.

Liity mukaan Facebook-tapahtumaan.
Jollet ole Facebookissa, ota yhteyttä suoraan Johannaan, johanna (at) lundan.fi


Johannan blogista löytyy esimerkkejä tuunatuista varjostimista.
 

Ohjeita osallistujille

Tarvitset:
• kuumaliimapistooli (maksaa noin 5-10 €, hyvä väline monipuoliseen tuunaamiseen)
• kuumaliimapötköjä 12 -24 pötköä eli noin pari isoa pakettia (n. 3€/pkt)
• Varjostimen (esim. Ikeasta löytyy hyviä edullisia vaihtoehtoja kuten Jära & Ollsta), myös käytetty käy
• Satiininauhaa (38mm leveää noin 20m, 75mm leveää noin 10-15m)

Varjostimesta: Ota huomioon, että varjostimen pohjakangas jää hieman pilkottamaan eli tekniikalla ei aivan täysin saa pohjakangasta piiloon. Myös käytetty/vanha varjostin käy – mutta ei pelkkä varjostimen kehys. Nauhamenekki on laskettu Ikean Jära halk.34cm mukaan. Pienempään varjostimeen nauhaa menee luonnollisesti vähemmän, isompaa tietenkin enemmän.

Satiininauhat: Voit tilata Johannan kautta nauhoja tai ostaa ne itse kangas/nauhakaupasta. Johanna tekee kimppaoston ulkomailta tutusta paikasta. Nauhojen hinnat ovat ainakin noin puolet Suomen hinnoista: 38mm leveä n.0,60€/m, 75mm n. 0,90€/m (nauhaa kuluu noin 10-15m). Värejä on useita kymmeniä, joten kerro väritoiveesi niin selvitetään onko kyseisistä väriä saatavilla. HUOM! Nauhamäärä on arvio, joka vaihtelee tekijästä ja rypytyksen tiheydestä riippuen. Päätät itse millaisen määrän nauhaa tilaat. Tilatut nauhat tulee maksaa etukäteen Johannalle. Tilaus tehdään vko 48 alussa.