Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Lean käytännössä -koulutus

Tiistai, 29. marraskuu 2016 - 17:0019:30

Paikka: Kiinteistömaailma Ratina, Linja-autoasema, Hatanpään valtatie 7, 33100 Tampere

KOULUTUKSESTA
Työelämässä kiire on normaali olotila, mutta silti tuntuu, että ei saada riittävästi aikaan. Ongelma ei ole se, että tehdään liian vähän, vaan se, että tehdään liikaa tuottamatonta työtä.

Lean-johtaminen perustuu siihen, että prosessista karsitaan pois kaikki vaiheet, jotka eivät tuota lisäarvoa asiakkaalle. Sen sijaan, että tehdään paljon tuottamatonta työtä, keskitytään tekemään vähän, joka on kaikki tuottavaa. Lean-johtamisessa pyritään tunnistamaan hukkaa, jotka ilmenevät kolmella tavalla:
- Työvaiheet, jotka eivät tuota arvoa loppuasiakkaalle
- Kaikenlainen vaihtelu, niin laadullinen kuin määrällinen
- Epätasainen työn kuormitus

Tunnistamalla juurisyitä, jotka aiheuttavat näitä kolmea hukkaa, voidaan samaan aikaan parantaa laatua ja pienentää kustannuksia. Laatu tulee halvaksi ja huono laatu kalliiksi. Jatkuva korjaaminen maksaa enemmän, kuin luoda järjestelmä, jossa työ tulee tehtyä ensimmäisellä kerralla oikein.

”Lean käytännössä” -koulutuksessa opit käytännön vinkkejä, miten voit saada aikaan enemmän vähemmällä. Kurssin tarkoituksena on opettaa näkemään, miten turhaa työtä voi vähentää, olipa työsi mikä tahansa, rivityöntekijästä toimitusjohtajaan.

Koulutuksen vetää yrittäjä Juha Ketola, JC hänkin, joka on kuusi vuotta toteuttanut leania päivittäistavarakaupan alalla.

Koulutus on maksuton. 

Lisätietoja:
Reija Tulasalo, reija.tulasalo@jcipirkanmaa.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt