Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Leikin riemua -lelukeräyspäivä II (Avoin)

Lauantai, 18. toukokuu 2013 - 12:0014:00

Leikin riemua - käytettyjen leluken keräys järjestetään kevään ja syksyn aikana. Lahjoitusten saajina Ensi- ja turvakoti sekä SOS Lapsikylä Tampere. Keräyksen järjestävät Pirkanmaan ja Tammerkosken Nuorkauppakamarit.

KERÄYSPÄIVÄT
Lauantait 18.5. klo 12-14 sekä 24.8. ja 16.11. klo 12-14.

Keräys jatkuu YLÖJÄRVELLÄ ilman päivystystä 6.5. saakka klo 9-17 eli kahvilan aukioloaikoina Kahvila Emmi & Sulossa. Päivystykset 18.5., 24.8. ja 16.11. klo 12-14.

Keräyspiste myös KANGASALLA:
29.4. - 19.5. Kangasalan kirjakauppa ottaa vastaan ehjiä, puhtaita, käytettyjä leluja (ei pehmoleluja) arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14.


KERÄYSPAIKKA
Kahvila Emmi & Sulo, Mikkolantie 1, Ylöjärvi
http://www.fonecta.fi/s/11v0
https://www.facebook.com/emmijasulo

Paikalla päivystää nuorkauppakamarilaisia vastaanottamassa ehdottoman hyväkuntoisia, puhtaita leluja.

MIKSI KERÄÄMME?
Käytöstä poistettuja vaikkakin aivan priimakuntoisia leluja kertyy useisiin perheisiin vaatekomeroihin, varastoihin ja autotalleihin, kun jälkikasvu kyllästyy tai vain kasvaa käyttöiästä ohi. Leikin riemua -keräyksessä kohtaavat lahjoittamisen ilo, vastaanottamisen riemu ja kierrätyksen jalo aate.

MITÄ KERÄTÄÄN?
Otamme vastaan 0-16-vuotiaille sopivia lahjoituksia. Lahjoituksesi voi olla ulkoleikkivälineitä, nukkekoteja, leluhelloja, pikkuautoja, kirjoja, lasten dvd-elokuvia ja muuta käytöstä ohi kasvamisen vuoksi poistettua lasten tavaraa. Ei hygieenisyyssyistä vaatteita tai pehmoleluja (paitsi jos uusia ja paketissa).


HALUAN LAHJOITTAA, MITEN TOIMIN?
1. Pese tiskikoneessa tai pese vedellä ja puhdistusaineella tuote. Mikäli kyseessä on kirja tai dvd tms., tarkista että tuote on ehjä.
2. Tarkista että peleistä, rakennussarjoista jne. on kaikki osat tallella.
3. Lajittele tuotteet muovipusseihin tai laatikoihin. Mikäli tuot useita tai kooltaan suuria lahjoituksia, pakkaathan ne pahvilaatikkoon.
4. Valitse sinulle sopiva keräyspäivä huhti-, touko-, elo- tai marraskuulta. Suurista eristä toivomme ilmoitusta ennalta.

LISÄTIETOJA
Pirkanmaan Nuorkauppakamari
yhteiskuntalohkon johtaja (COM) Katja Myyryläinen, katja.myyrylainen@pinkk.fi
https://www.facebook.com/JCIPirkanmaa?ref=ts&fref=ts