Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

LinkedIn- ja viinikurssi

Perjantai, 18. maaliskuu 2016 - 17:00

KURSSI ON TÄYNNÄ! Voit jättää tietosi mahdollisia peruuntumisia varten. Ilmoitamme, mikäli mahdut mukaan kurssille. 

Tässä koulutuksessa yhdistetään huvi ja hyöty. Aloitamme koulutuksen LinkedIn-kokonaisuudella ja tämän jälkeen hyppäämme viinien saloihin. 
Saatko LinkedIn-profiilistasi kaikki tehot irti? Oletko löydettävissä? Annatko profiilissasi parhaan mahdollisen kuvan itsestäsi? LinkedIn on tehokas väylä paitsi verkostoitua, mutta myös markkinoida tehokkaasti osaamistasi tai yritystäsi. Tuloksellisesti.

Ajankohta: 18.3 klo 17
Sijainti: Ravintola Como, Hämeenkatu 7, TAMPERE

Klo 17.00 Parin tunnin LinkedIn -workshopissa hiotaan, viilataan, kiillotetaan ja kirkastetaan profiilisi ja otetaan LinkedIn hyötykäyttöön konkreettisten esimerkkien avulla.
Kouluttajana toimiva Henna Ojala on markkinoinnin ja rekrytointisparrauksen ammattilainen, joka on viilannut ja hionut liki kahden sadan Pirkanmaalaisen, vastavalmistuneesta yritysjohtajaan, LinkedIn-profiilin terävämmäksi. Lue lisää Hennan taustasta hennaojala.com ja verkostoidu LinkedInnissä https://fi.linkedin.com/in/hennaojala

Klo 19.00 Noin tunnin mittaisessa Viini-tastingissa tutustutaan kouluttajan johdolla viineihin ja nautitaan naposteltavista.

Mukaan mahtuu 15 henkilöä ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Aluksi koulutus on avoinna vain Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaisille, mutta helmikuun 22. päivä koulutus avataan muille alueen kamareille. Ole siis nopea ja lähde mukaan! Mukaan tarvitset lisäksi tietokoneen. 

Koulutuksen hinta on 28 euroa. 

Maksutiedot:

Aito Säästöpankki FI1445030010278392, Viitenumero 46070 22474.

Lisätietoja: Reija Tulasalo, reija.tulasalo@jcipirkanmaa.fi
Tuuli Lamminmäki, tuuli.lamminmaki@gmail.com

 
ILMOITTAUTUMISET