Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Menestyksen Anatomia Seminaari (Avoin)

Tiistai, 19. syyskuu 2017 - 14:30
 
14.30 - 19.00 Menestyksen Anatomia seminaari ja Vuoden Nuori Menestyjä alueellinen palkitsemistilaisuus

Tule mukaan Suomen Nuorkauppakamarien järjestämään Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun aluetapahtumaan ja palkitsemistilaisuuteen

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun Länsi-Suomen aluetapahtumassa palkitaan kilpailun alueellinen TOP-3. Tilaisuudessa kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja ja saat oivalluksia, uusia ajatuksia ja eväitä matkalle kohti henkilökohtaista menestymistä. Tilaisuus tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden verkostoitua kilpailun aluefinalistien, yhteistyökumppaneiden ja muiden osallistujien kanssa.

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka SuomenNuorkauppakamari jakaa omalla alallaan menestyneille 18–40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla.

Alueellinen parhaimmisto lähtee kisaamaan koko Suomen kilpailun voitosta aluetapahtuman jälkeen.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ: 
https://www.lyyti.fi/reg/MENESTYKSEN_ANATOMIA_9759
 
 
19.00 - 21.00 Verkostoitumisillallinen
 
Ilmoittaudu mukaan aluetapahtuman Lyytilinkin kautta
 
Paikka: Puistotorni, Hämeenpuisto 28