Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Monaco-maailta (Avoin)

Torstai, 7. maaliskuu 2013 - 18:00

Virittäydy kevään Eurooppakokouksen (EC) tunnelmiin jo koto-Suomesta käsin!

Monaco-maailta järjestetään 7.3 yhteistyössä Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa.

Monaco-maaillan ohjelma alkaa kello 18 Kristillan tiloissa Kaukajärvellä, osoite Kaukajärventie 92, 33710 Tampere. Illan aikana pääset uppoutumaan F1:sten ja Casinoiden maailmaan. Illan ohjelmaan kuuluu mm. Mansekartin toiminnan esittelyä ja Ranskan kunniakonsuli Henrik Immonen on luvannut kertoa meille elämästä ja bisneksen tekemisestä Monacossa! Paljon muutakin mahtavaa ohjelmaa luvassa pienen purtavan lomassa. Eli mikäli olet lähdössä EC-kokoukseen toukokuun lopulla, harkitset vielä lähtöäsi tai aihe kuulostaa muuten vain kiinnostavalta niin tapaamme ensi viikolla! Ilmoittautuminen on käynnissä Monaco-maailtaan.

Käy myös tutustumassa Kristillan tiloihin ja Mansekartin formulakeskukseen jo etukäteen täällä. Tilaisuus on avoin kamarilaisille, yhteistyökumppaneille, jäsenistön asiakaskunnalle tai kenelle tahansa asiasta kiinnostuneelle!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Mukaan menoon ilmoittautuneet jo

Marianna Osara, Jaana Hiltunen, Katja Myyryläinen, Sina Rosengren, Teija Siren, Satu Holma, Jenni Ahlstedt, Ritva Tiainen, Sandra Rautanen, Sini Holma, Riikka Jahkonen, Vesa Ohlsson, Päivi Heinonen, Anni Korhonen, Jyrki Lehtiniemi, Taina Siren, Jouko Tiainen

(lista täydentyy)