Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Nanso-ostosilta naisille 26.2.2013 (PINKK, Yhteistyökumppanit)

Tiistai, 26. helmikuu 2013 - 19:0021:00

Kevät 2013 uutuuksia malleissa ja väreissä! Nanso Casual sopii työpukeutumiseen, kokousmatkoille ja vaikka drinkeille. Suunnittelijoina Minna Sillanpää, Heli Hoisko ja vierailijoina Katri Niskanen ja Anna Ruohonen. Nanso Myymälä Hämeenkatu 10 tarjoaa illan aikana pientä purtavaa ja juotavaa sekä 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista (vaatteet, sukkahousut).

Tilaisuus on maksuton ja se toteutuu 25-35 hengellä. Ilmoittaudu sitovasti viimeistään ma 4.2. kuluessa katja.myyrylainen@pinkk.fi otsikolla Nanso. Lisäilmoittautumisia otetaan vastaan ma 18.2. saakka, mikäli tilaa on. Tilaisuus on avoin tapahtuma pinkkiläisille aveceineen ja yhteistyökumppaneillemme. Nanso Myymälä Tampere sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 10.