Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Päivä Johtajana -tapahtuma tulee taas!

Keskiviikko, 13. marraskuu 2013 - 8:3018:30

Päivä Johtajana -tapahtuma järjestetään Pirkanmaalla 13.11. ja tapahtumaa ovat järjestämässä YES Pirkanmaa yhteistyössä Pirkanmaan, Tammerkosken ja Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa. Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut 20 opiskelijaa ja odotamme saavamme mukaan vielä lisää innokkaita yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita.

Nyt haussa onkin ennakkoluulottomia yrittäjiä, jotka voivat ottaa opiskelijan päiväksi seuraamaan omaa arkeaan. Kyseessä EI siis ole perinteinen työssäoppiminen tai taksvärkki-päivä, vaan tarkoituksena on, että nuori seuraa yrittäjän kantapäillä mihin tahansa yrittäjä meneekin ja mitä tahansa hän tekeekin. Nuori näkee millainen yrittäjän yksi arkipäivä on. Tarkoituksena on näyttää nuorille realistinen kuva yrittäjän päivästä, kiireellä tai ilman. Päivän kesto on 08.30-16.00 jonka jälkeen on vielä yhteinen Kiitos-tilaisuus jossa opiskelijat saavat vielä todistuksen päivästä. Iltatilaisuus päättyy viimeistään klo.18.00.

Päivä on loistava tilaisuus päästä jakamaan tietoa yrittäjyydestä suoraan opiskelijalle ja näin auttaa nuorta eteenpäin omalla urapolullaan. Jos siis tahdot mukaan projektiin ja olet valmis ottamaan nuoren päiväksi varjostamaan sinua, niin ilmoittaudu mukaan tästä linkistä:

Tästä pääset katsomaan myös videon, jossa on haastateltu viime vuonna päivään osallistunutta yrittäjää ja opiskelijaa.
 
Projektipäällikkö Elina Ruuskanen

YES Pirkanmaa
Tampereen Seudun Uusyrityskeskus ry Ensimetri
Pellavatehtaankatu 25
33100 Tampere
0407571711
elina.ruuskanen@ensimetri.fi
www.pirkanmaa.yes-keskus.fi
www.ensimetri.fi