Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pientä PINKKremonttia (kk-tapahtuma), Ylöjärvi (PINKK)

Sunnuntai, 4. toukokuu 2014 - 14:00

Pientä PINKKremonttia
Toukokuun kuukausitapahtuma Villa Näsinrinteellä

Ennen spektaakkelimaista ja legendaarista PINKKin vuotuista rapuristeilyä on aika aktivoida jäsenistöä kevättalkoilemaan Villa Näsinrinteellä. Talkoot ovat perhetapahtuma, johon koko jäsenistö on tervetullut puolisoineen unohtamatta perheen pienimpiä. Tehtävät työt ovat kevyitä eivätkä vaadi ammattitaitoa. Tarjolla on myös rutkasti tekemistä lapsille. Talkoiden päälle luvassa saunomista ja herkkueväät.

Tapahtumasta tiedotetaan lähempänä lisää, mutta merkkaathan päivän jo kalenteriin. Pienenä porkkanana voidaan mainita, että talkoisiin osallistujilla on etuoikeus varata paikkansa rapuristeilylle ja saada lippu puoleen hintaan.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tapahtumaan tulossa muun muassa: Henri M, Virpi L, Reija S, Hanna K-K, Marianna O, Tatu H, Hanna T, Reijo A, Jaana H, Marko R, Satu H, Juha H, Milla L, Jyrki L, Sina R, Ellimaija A, Pete A, Jenni A sekä reilu tusina lapsia.

Projektista vastaa Henri Mäkelä, henri.makela@jcipirkanmaa.fi.

Kuvia tapahtumasta JCI Pirkanmaan Facebook-sivulla.