Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK Helmikuun kk-tapahtuma: Yritysvierailu: Essity pehmopaperitehdas, Nokia

Torstai, 21. helmikuu 2019 - 17:30

Helmikuun kuukausitapahtumassa PINKK jäsenistölle tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan Essity -pehmopaperitehtaaseen Nokialla. Essity on kansainvälinen, johtava hygienia- ja terveysyritys, joka tuottaa niin nessuja kuin vaippoja. Tutuimpia tuotemerkkejä ovat TENA, Tork, Libresse, Lotus, Tempo ja Libero. 

 

Yritysvierailuamme Essitylla isännöi PINKK:in jäsen Jenni Sironen. Vierailun aikana tutustumme yritykseen pähkinänkuoressa ja pääsemme kurkkaamaan tehtaan kulisseihin. Tilaisuuden alussa on lyhyt M-Files-koulutus.

Varmistaaksesi paikkasi kuukausitapahtumaan sitova ilmoittautuminen tulee tehdä 20.2. mennessä. Yritysvierailua varten jokaisen osallistujan tulee varata aikaa n. 2 tuntia. Vierailun aikana liikumme yrityksen tiloissa yhtenä ryhmänä. Yritysvierailuun osallistuvien henkilöiden nimet toimitetaan etukäteen tiedoksi, joten ilmoittautumisia ei oteta ilmoittautumisajan päätyttyä enää vastaan. Käytä tämä ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi!

Yritysvierailun sisältö:
Klo 17.30 yhteiskokoontuminen Essityn isoimmalla parkkipaikalla pyöröportin edessä. Otamme Jennin johdolla huomioliivit päälle, sillä alueella ei saa liikkua ilman niitä. (Olethan aikataulun mukaisesti portilla varmistaaksesi sisäänpääsyn ryhmän mukana).

Osoite: Kerhokatu 10, 37100 Nokia. Pysäköinti: seurataan Essity-kylttejä ja pysäköinti on isoin parkkipaikka (ei vierasparkki!)
 

-     PINKK ajankohtaiset asiat

-     Lyhyt M-Files koulutus

-     Yritysesittely

-     Kahvitarjoilu + pientä purtavaa

-     Tutustuminen tehtaaseen

-     Tilaisuus päättyy noin klo 19.30