Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK Huhtikuun kuukausitapahtuma: Kukkia ja Skumppaa

Torstai, 25. huhtikuu 2019 - 18:00

To 25.04.2019 klo 18 alkaen pääsemme viettämään ihanaa iltaa kukkien ja skumpan parissa, kun matrikkelikumppanimme Sweet Things ja Designs saattelee meidät kimpunsidonnan saloihin. Illan aikana opimme kuinka leikkotulppaania tulisi käsitellä sekä kuinka sidotaan oikeaoppisesti kimppu spiraalitekniikkaa käyttäen. Kukkasidonnan ohessa pääsemme maistelemaan kuohuviinejä vaihtelevasta valikoimasta.

Tapahtuman hinta on 25 €/henkilö ja se sisältää iltakahvin/teen, skumpat sekä materiaalit kukkakimppuun kotiin vietäväksi. Mukaan mahtuu vain 10 henkilöä joten ole nopea! Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen ja sitä ei palauteta jos olet estynyt (voit toki myydä paikkasi jollekin toiselle halukkaalle). Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 07.04.2019. Tapahtuman osoite on Keskitie 7, 33470 Ylöjärvi, elon alueella.