Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK & JCI Vammala perhetapahtuma Voimarinteellä (PINKK & Vammala & yhteistyökumppanit)

Lauantai, 8. kesäkuu 2013 - 9:30

PINKK järjestää koko perheen kesätapahtuman 8.6.2013 Innovaatiokeskus Voimarinteellä, Sastamalan Karkussa. Teemme paikallista yhteistyötä Vammalan nuorkauppakamarin kanssa Voimarinteen toimintaan tutustuen, aktiviteetteja kokeillen, kesäkisoissa kilvoitellen, uinti- ja saunomishetkiä unohtamatta, herkutellen ja kesästä nauttien luonnonkauniissa kansallismaisemassa, koko perheen voimalla. Kesäistä päivää ovat tervetulleita viettämään myös PINKK:n kumppanit!

Päivän ohjelma:

klo 9:30 Tervetuloa Voimarinteelle!

klo 10 vapaavalintaisia aktiviteetteja (Frisbeegolf-tournament, Mölkky-mestaruus, Beach-pelit, Norsulätkä..)

klo 12 lounas,

klo 13 ohjatut aktiviteetit tai omatoimiset aktiviteetit,

klo 14:30 iltapäiväkahvit, 

klo 15 Rantaralli (huom: sukat saattaa kastua..!)

klo 17 alkaen saunat kuumina, makkaranpaistoa grillipaviljongilla, mukavaa yhdessäoloa Suomen suvessa... 

Osallistumismaksu aikuiset 10e/ lapset 6e (sis. ruokatarjoilut) maksetaan käteisellä paikan päällä.

Omatoimisten aktiviteettien lisäksi osallistujilla on mahdollisuus kokeilla ohjattuja aktiviteetteja omakustannushintaan. Tarjolla on korikiipeilyä, korkearata-harjoitteita, seinäkiipeilyä ja jousiammuntaa. Ohjattu aktiviteetti järjestetään, mikäli ryhmäkoko saadaan täyteen. Maksu paikan päällä käteisellä. Vain ennakkoilmottautumisen kautta!

Pihpiiristä löytyy paljon tekemistä joka ikäiselle osana koko perheen terveysliikuntamaata. Päivämme tukikohtana toimii upea Hoikan Helmi -rantasauna Riippilänjärven rannassa. Lisää Voimarinteestä, toiminnasta ja palvelutarjonnasta löydät täältä. Voimarinteelle on helppo tulla, katso reittiohjeet!

 

Tervetuloa viettämään yksi kesän parhaimmista päivistä ja nostattamaan JC-henkeä yhdessä Vammalan Nuorkauppakamarilaisten kanssa!

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan 5.6.2013 mennessä tästä.


PINKKiläisistä mukaan ovat lähdössä ainakin Sina, Ellimaija, Katja, Hanna T., Jaana, Juha, Mirva, Marianna, Henna perheineen, 17 aikuista ja 14 lasta. Mukana menossa myös Vammalan kamarilaisia perheineen.