Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK Juoksukoulu 2/4

Torstai, 9. kesäkuu 2016 - 17:0019:00

Lähde mukaan PINKK puolimaratonille ja treenaa meidän omassa juoksukoulussa!

Jäsenistöllä ja puolisoilla on mahdollisuus osallistua kuluitta PINKK puolimaraton jouksukouluun 26.5, 9.6, 4.8 ja 11.8, joissa yhteistyökumppani on Elixia. Osallistua voi, vaikkei puolimaratonille tulisikaan!

Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa juoksukokemusta ja siksi sopii myös aloittelijoille. Juoksukoulun tavoite on innostaa juoksijoita mukaan, oppia juoksutekniikkaa ja oikenalaista ravintoa. Kaikki jäsenet kutsutaan puolimaratonin matkan varrelle kannustamaan PINKKiläisiä.

Miten toimia:

Jäsen tai puoliso valitsee itselleen/puolisolleen sopivan matkan Tampere puolimaraton nettisivujen ilmoittautumislinkin kautta joko 10 km tai puolimaraton matkalle. Ilmoittaudu ja suorita maksu!

Pirkanmaan Nuorkauppakamari tukee jäseniä tai puolisoa (yksi osallistumistuki/talous) osallistumismaksun verran, jos jäsen on 1) ilmoittautunut Tampere puolimaratoniin 2) osallistunut vähintään kahteen juoksukoulun luentoon tai treeniin ja 3) pääsee maaliin. Tukimaksu maksetaan hakemusta vastaan 1 kk:n kuluessa tapahtumasta. Halutessaan voi osallistua vain juoksukouluun, jolloin osallistuminen on maksuton sekä jäsenelle että puolisolle.

Juoksukoulun aikataulu ja sisältö:

2) torstai 9.6. Onkiniemi Elixia
klo 17-18 ravintoluento
klo 18-19 juoksutreeni

3) torstai 4.8. klo 18-19 juoksutreeni, Elixia Kaleva
4) torstai 11.8. klo 18-19 juoksutreeni, Elixia Kaleva


Himojuoksijoilla on mahdollisuus lisäksi suorittaa omakustanteisesti tasotesti. Tasotestin hinta on 80 €/henkilö, hinta sisältää sykemittauksen, laktaattinäytteet (7 krt.) ja laajan perusteellisen analyysin kestävyyskunnosta perus-, vauhti- ja maksimikestävyysalueilla. Raportti sisältää harjoitteluohjeet ja perus ohjelman kohti tavoitettanne 10.9. Testiin on mahdollista sisällyttää Tanita-kehonkoostumusanalyysi, jolloin hinta on 100 €/henkilö.

Ilmoittaudu mukaan toiseen kouluun tästä!