Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK Ladies ja Gentlemen day (PINKK)

Lauantai, 4. marraskuu 2017 - 15:30
 
 
Syksy ja pimenevät päivät. Millä tuon pimeyden ja kylmyyden saisi muutettua lämmöksi?
 
Lauantaina 4.11 on kamarin naisilla ja miehillä mahdollisuus viettää päivää/iltaa aivan mahtavassa seurassa, missä pimeys ja kylmyys saa kyytiä!
 
 
Herra Vuohelainen isännöi miesten alkupäivää. Tarjolla olisi kamarin kuninkuusajot Motorspacessa, Pirkkalassa. Päivä starttaa lähtöruudusta klo 15.30, joten olethan paikalla pukemassa vermeitä päälle hieman ennen sitä. Kamari tukee kuninkuusajoja osittain, joten osallistujalle jää maksettavaksi 39 euroa/ mies. Toni johdattaa miehet kisojen päätteeksi, mahdollisen pitstopin kautta, kohti Tamperetta. Illallinen Tampereella on omakustanteinen. 
 
 
Naisista pitää huolen rouva Mansikka. Naisille on varattu Stefan’s Steakhousesta viinitasting. Kamari tukee viinitastingia niin,että osallistujalle jää 20 euroa itselle maksettavaksi. Illallinen on omakustanteinen. Tapahtuma starttaa klo: 18 ja tasting alkaa klo: 18:30
 
 
Naisten ja miesten omien tapahtumien jälkeen yhdistetään voimat yhdeksi heimoksi ja iltaa jatketaan yhdessä vielä tuntemattomassa paikassa ;) 
 
 
Haastamme erityisesti kaikki tuoreimmat jäsenet ja koejäsenet osallistumaan tähän rentoon ja vapaamuotoiseen iltaan. Olisiko ilta mitään ilman kokeneita senaattoreita? Aktiivisia jäseniä kaivataan paikalle myös hehkuttamaan kamaritoiminnan parhautta. Hiljaiseloa viettäneitä jäseniä kaipaamme ehdottomasti paikan päälle!
 
Terveisin Isäntäpari Mansikka & Vuohelainen
 
Huom! Osallistujalle jäävän kustannuksen lasku ilmestyy sähköpostiisi!
 
ILMOITTAUTUMINEN: ILMOITTATUMINEN PÄÄTTYNYT!!!!!!