Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK Myyntitiimi 2013-2014 Kick off (PINKK)

Keskiviikko, 28. elokuu 2013 - 16:0020:00

Koulutus on tarkoitettu koko PINKKille: koejäsenet, jäsenet, senaattorit, kunniajäsenet, kuntavastaavat, nykyinen hallitus, mihin tahansa hallitusvirkaan pyrkivät, entiset ja tulevat projektipäälliköt, myyntipäälliköksi pyrkivät ja myyntitiimiläisiksi ilmoittautuvat. Tämä on must kaikelle kamaritoiminnalle!

Kamari myynnin moottorina - koko kamarin jäsenistön MYYNNIN KICK OFF 28.8.2013

Upea mahdollisuus oppia ymmärtämään JC-harrastuksen kumppanuuksien voimaa ja vastavuoroisuutta. Opit myös myynnillistä ajattelua sekä yhdistystämme varten että omaa nykyistä tai tulevaa työtä varten. Koulutuksen koostaminen on hieno esimerkki kamarirajat ylittävästä toiminnasta: kummisetämme, kunniajäsenemme Jarno Kanninen, senaattori ja myyntivalmentaja Jukka Heikkilä sekä projektimyynnin osaaja Klaus Sirén ovat valmistelleet 2012-2013 myynnnistämme vastanneen Katja Myyryläisen kanssa kick offin ja keskustelevan koulutuksen juuri sinulle. Kouluttajat ja Katja starttaavat kanssamme PINKK MYYNTITIIMIN TOISEN TULEMISEN. Näemmehän mukana nykyisiä myyntitiimiläisiä, hiljaiseloa viettäneitä, aktiiveja uusissa haasteissa mutta erityisesti koejäseniä?

AJANKOHTA
Pitkän linjan kamarimyynnin osaajat Jarno ”Jarnå” Kanninen, Jukka ”Juki” Heikkilä ja Klaus ”Klasu” Sirén ovat käytettävissämme keskustelevaan ja avoimeen oppimiseen 28.8. PINKK Myyntitiimi 2013-2014 Kick offissa.
Myyntitiimin työpajoiksi on lisäksi varattu 10.9. (mukana Klasu ja Katja) ja 19.9. (mukana Katja).
 
KENELLE
kaikki jäsentasot.

KOULUTTAJINA
Kanninen, Heikkilä, Sirén, emännöimässä COM 2013 Myyryläinen. Varaa paikkasi su 25.8. mennessä katja.myyrylainen@jcipirkanmaa.fi otsikolla KICK OFF tai tämän linkin kautta.

TOIMI NYT
Soita Katjalle, laita meiliä jne. - ole rohkea ja tiedonjanoinen. Tämä on hauskaa ja palkitsevaa touhua, tule kuulemaan miksi ja miten. Hakuaika myyntipäälliköksi (ja myyntitiimiin) päättyy 19.8. Tiimiä täydennetään tarpeen mukaan. Koulutuksen jälkeen voit ilmoittautua myyntitiimiin.

OHJELMA
16-16.45 Mahdollisuus ruokailla Bella Roman kabinetissa yhteistyökumppanihintaan. Tule juttelemaan tuttujen ja uusien kasvojen kanssa. Katja Myyryläinen
 
16.45 Tervetuloa ja tuotteistomme nyt lyhyesti lukuina. Katja Myyryläinen
 
16.50 - 17.20 Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanihankinta. Mitä myynti on, miten myydään. Juki Heikkilä
Keskustelua
 
17.40 - 18.00 Myyntiprojektin projektinjohtaminen. Hyviä käytänteitä myynnin tekemiseen. Klasu Sirén
Keskustelua

18.20 - 18.40 Kamari myynnin moottorina ja päin vastoin. Kumppaneista ja jäsenistä JC-toiminnan mahdollistajina. Jarnå Kanninen
Keskustelua
 
19.00 Ilmoittautumiset myyntitiimiin. Jos myyntipäällikköä ei ole valittu 20.8. hallituksen kokouksessa, valitaan hänet tämän kokouksen jälkeen.
Yhteenveto. Tilaisuus päättyy viimeistään kello 20.

KOULUTTAJIEN ESITTELYT

Olen Jukka Juki Heikkilä – myynnin ammattilainen! Autan asiakkaitani menestymään paremmin heidän omien asiakkaidensa kanssa! Nuorkauppakamaritoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 1999. Toimin TNKK:N puheenjohtaja vuonna 2007, jolloin minut palkitiin Euroopan parhaana. Senaattoriarvon sain vuonna 2008 (#68022). Siviilissä yritykseni on Logotiimi Oy, jossa yrittäjänä myyn mainos- ja liikelahjoja sekä toimin myynnin ja asiakaspalvelun valmentajana. Asiakkaitani ovat yritykset, yhdistykset, julkinen sektori ja kaikki jotka haluavat parantaa omia myynnin taitojaan ja asiakassuhteitaan.

Olen Klaus Klasu Sirén Tampereen Nuorkauppakamarista. Olen liittynyt kamariin vuonna 2005, ja sen jälkeen ollut aktiivinen lukuisissa kamariprojekteissa ja tapahtumissa. Olen toimnut mm.  kahdessa kamarimme suurimmassa talousprojektissa projektipäällikkönä; Tampereen sijoitusmessut ja SNKK -matrikkelin ilmoitusmyynti ja yhteistyökumppanuudet. Molemmissa projekteissa rikottiin vetovastuuvuonnani edellinen ennätys myynnin suhteen. Näiden molempien projektien menestys riippuu myynnin onnistumisesta. Myyntityötä olen tehnyt vuodesta 1996. Tällä hetkellä toimin työkseni sijoituspalveluiden ja varainhoidon myyntitehtävissä FIM Pankissa Tampereella. Koulutuksessa tulen keskittymään myyntiprojektin johtamiseen, ja nostan esiin muutaman kriittisen tärkeä asian ja käytännön oivalluksen.
 
Olen Jarno Jarnå Kanninen Tampereen Nuorkauppakamarista. Minulla on kamarimyyntikokemusta kamarin matrikkeliprojektin vetämisestä, puheenjohtajana yhteistyökumppanuuksien rakentamisesta sekä projektikokemusta mm. kansallisen matrikkelin ja SNKK:n pääyhteistyökumppanien myynnistä. Siviilityötäni teen ohjelmistoyhtiö Mattersoftin palveluksessa.
 
ILMOITTAUTUMISET su 25.8. mennessä tällä lomakkeella
 
Tervetuloa ennakkoluulottomasti mukaan laadukkaaseen KICK OFFiin!

Mukaan ilmoittautuneita (tilanne 25.8.): Anni K, Tommi L, Ellimaija A, Sina R, Miina M, Katja M, Johanna L, Satu H, Tommi K, Jaana H, Tapio S, Jyrki L, Ritva T, Paula P, Marianna O,