Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK PONKK Porissa

Lauantai, 13. kesäkuu 2020 - 15:00

Porin Nuorkauppakamari toivottaa kaikki Porin ja Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaiset tervetulleeksi Tammen leirikeskukseen lauantaina 13.6. klo 15 alkaen.

Luvassa on perinteikäs PONKK-PINKK -mittelö, joka kisaillaan tänä vuonna mökkiolympialaisten hengessä. Ilta jatkuu saunomisen, uimisen ja pihapelien merkeissä. Tarjolla on myös maittavaa ruokaa sekä tietenkin kesäistä boolia ja muita virvokkeita. Omat pyyhkeet mukaan!

Myös sateeseen olemme varautuneet ja leirikeskuksen tilat mahdollistavat erilaisten aktiviteettien järjestämisen sisällä, tarpeen niin vaatiessa.

Halukkaille on järjestetty yöpymismahdollisuus. Leirikeskuksen tiloista löytyy sänkyjä ja patjoja. Petivaatteet / makuupussi sekä tyyny tulee yöpyjän tuoda itse.

Ilmoittautuminen linkistä: (HUOM! Täytäthän molemmat, sekä Lyytilinkin, että allolevan ilmoittautumislomakkeen)

https://www.lyyti.fi/reg/PONKKPINKK_2020_9414

Lisätietoja:

Miikka Timoska
044 3118803
miikka.timoska@jci.fi

 
1 Start 2 Complete