Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pinkk Road Trip 2020 ONLINE

Lauantai, 12. joulukuu 2020 - 12:3015:30
 
PINKK Road Trip ONLINE tuo PINKK-glögit sinun luoksesi!
 
Tänä vuonna, lauantaina 12.12.2020, kokoonnutaan glögeille pieniin porukoihin ympäri PINKK:n toiminta-aluetta nauttimaan maukasta ruokaa kamarin piikkiin omavalintaisesta paikallisesta ravintolasta. Porukat ovat toisiinsa yhteydessä Teamsin välityksellä.
 
Studiotiimi (Mirella & Marja) hauskuuttavat etäosallistujia samaan aikaan kun kenttätiimi (Jarmo & Maria) kiertää jokaisessa PINKK porukassa tuomassa osallistujille glögit, sekä suorittamassa etänä muutaman mielenkiintoisen striimatun yritysvierailun! Kuinka suuri paikallissolu kokoontuu glögittelemään Lempäälässä? Ketä kamarilaisia asuu Ylöjärvellä? Kuka on kutsunut kylään Pinkkin parkanolaiset jäsenet?
 
Tulet huomaamaan, että aina tapahtumien siirtäminen verkkoon ei latista tunnelmaa, vaan tilalle syntyy jotain ennennäkemätöntä. Tutustutaan toisiimme, PINKK toiminta-alueeseen, vuoden 2021 hallitukseen, mielenkiintoisiin yrityksiin ja pidetään hauska hybridi-iltapäivä! 
 
Pinkk haluaa tarjota tämän tapahtuman jäsenilleen, joten se on osallistujille maksuton. Mukaan ilmoittautuneet saavat kutsun Pinkk Road Tripin Facebook-tapahtumaan, missä lisää pöhinää. 
 
 
 
1 Start 2 Complete