Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK vaalikokous

Perjantai, 2. lokakuu 2020 - 17:3023:00

HYVÄT KOEJÄSENET, JÄSENET, KUNNIAJÄSENET JA SENAATTORIT

Tervetuloa Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n sääntömääräiseen vaalikokoukseen perjantaina 2.10.2020. Aloitamme tilaisuuden klo 17.30 tarjoiluilla ja aloitamme kokouksen klo 18.00.

Vuosi 2020 etenee – koronasta huolimatta - paljon on tapahtunut ja paljon on tapahtumassa. On aika suunnata katse osittain myös tulevaan ja valita vuoden 2021 hallitus. Oletko valmis omien menestystekijöidesi kasvattamiseen? Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja kasvaa JC johtajuuden kautta? Onko polkusi alussa vai häämöttääkö jo huippu? Hae hallitukseen 2021. Pirkanmaan Nuorkauppakamari hakee oman elämänsä huippua tavoittelevia aktiivisia omien menestystekijöidensä kasvattajia. Tämä polku antaa vastauksia sellaisiin kysymyksiin, joita huipulla kysellään.

Vaalikokouksessa valitsemme myös uudet jäsenet.

Kokouksessa on tarjolla osallistujille hengitysmaskeja ja käsidesiä. Pyrimme noudattamaan THL ohjeistusta turvaväleistä ja vältämme halauksia tavatessa ja onnitellessa. Halauksen voi korvata esimerkiksi kyynärpäätervehdyksellä, pilke silmäkulmassa totta kai.


Aika: 2.10.2020 klo 17.30 (kokous 18.00 alkaen) ja tämän jälkeen vaalijatkot myöhemmin määriteltävässä paikassa yhdessä TNKK ja TkNKK kanssa.

Paikka: Ravintola Sasor – Private Lounge, Yliopistonkatu 50, Tampere
Dresscode: Coctail

Lämpimästi tervetuloa!


Puheenjohtaja Henri ja Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n hallitus 2020

Ilmoittauduthan mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 27.9.2020, jotta osaamme varautua tarjoiluihin, ja huomioithan, että voit osallistua kokoukseen vain terveenä. Ruokailu toteutetaan bufee-ruokailuna, jonka menun löydät alapuolelta. Huomioithan myös, että Pirkanmaan Nuorkauppakamarin sääntöjen mukaan jäsenen tulee olla suorittanut jäsenmaksunsa täysimääräisesti varmistaakseen äänioikeutensa yhdistyksen vaalikokouksessa.

ESITYSLISTA

1§ Kokouksen avaus
2§ Kokouksen järjestäytyminen
3§ Laillisuus ja päätösvaltaisuus
4§ Työjärjestyksen hyväksyminen
5§ Päätetään hallituksen jäsenille ja toiminnantarkastajille maksettavista palkkioista
6§ Jäsenvalinnat
7§ Valitaan Pirkanmaan Nuorkauppakamarin hallitus vuodelle 2021
7 a. Päätetään hallituksen jäsenten määrä vuodelle 2021
7 b. Valitaan Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n hallituksen jäsenet
8§ Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varahenkilö
9§ Muut asiat ja ilmoitukset
10§ Kokouksen päättäminen

 

Menu:

Salaattibufee 

- Raikas vihersalaatti & talon soosi 

- Marinoituja kasviksia 

- Pottu-kaprissalaatti 

- Savulohi-riisisalaatti 

- Fetajuustosalaatti & mintulla maustettua jogurttisoosi. 

- Chiapattaa ja tuorejuustolevite