Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PRES-Akatemia

Perjantai, 25. toukokuu 2012 - 18:00Sunnuntai, 27. toukokuu 2012 - 12:00

Mikä on PRES-Akatemia?

PRES-Akatemia on viikonlopun kestävä koulutustapahtuma, jossa keskitytään keskusliiton mission, vision ja tulevaisuuden strategioiden suuntaviivojen kehittämiseen. Tavoitteena on myös keskustella keskusliiton roolista jäsenistöä palvelevana organisaationa.
 
Viikonlopun aikana kamarien puheenjohtajat pääsevät kehittämään Keskusliiton toimintaa ja tuomaan oman panoksensa tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan. Painopiste on siis järjestömme tulevaisuuden kehittämisessä ja avainasemassa ovat puheenjohtajien omat kokemukset järjestömme toiminnasta omaan puheenjohtajavuoteen peilaten. Kaikkien puheenjohtajien panos on siis merkittävä tulevan toimintasuunnitelman onnistumisen kannalta.
 

Kenelle PRES-Akatemia on?

Koulutustapahtuma on suunnattu Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistysten puheenjohtajille sekä Keskusliiton hallitukselle ja virkailijoille.  
 

Kuka järjestää?

PRES-Akatemian järjestelyoikeudet ovat haussa vuosittain.
 
Vuonna 2012 Kaarinan Nuorkauppakamari ry tarjoaa upeat puitteet PRES-Akatemialle. Keskiaikainen Kaarina kuninkaantien varrella on synnyttänyt ritarien ja ritarittarien Nuorkauppakamarin. Haluamme tarjota jaloja ritarioppeja Suomen Nuorkauppakamari ry:n jäsenyhdistysten puheenjohtajille.
 
Tervetuloa keväiseen saaristoon Paraisille, pyöreän pöydän ääreen, suunnittelemaan ja luomaan Suomen Nuorkauppakamar ry:n strategiaa ja tulevaisuutta!
 
Toivottaa,
Kokouspäällikkö Juha-Pekka Voipio ja puheenjohtaja Laura Saurama