Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Sisustusta ja pisnessutinaa syksyyn -verkostoitumistapahtuma (JC, Kutsuvierastilaisuus)

Torstai, 12. syyskuu 2013 - 17:0019:30

Pinkkiläiset, kumppanimme ja alueen C jiiceet sekä Iskun verkostot - tervetuloa verkottumaan ja tekemään edullisia sisustushankintoja sekä huonekaluista että sisustustuotteista torstaina 12.9. klo 17-19.30. Minkälaisia ihmisiä kamarimme pitää sisällään? Mitä teet työksesi, minkälaiseen verkostoon kuulut? Tule vaihtamaan tietoja ja tutustumaan JC-väkeen, luomaan kontakteja ja hyötymään kullanarvoisesta verkostostamme. Vapaamuotoinen tilaisuus sisältää verkostoitumista ja syksyn sisustusideoita ja Iskun kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kotiin, keittiöön ja yrityksiin.
 
Toteutustapa on speed dating, ota paljon käyntikortteja mukaan!
Tule tekemään myös huonekaluhankintoja: Illan aikana tehdyistä ostoista saat -25% alennuksen (Iskun oma tuotanto, koti ja toimisto) sekä kaikki sisustustuotteet kaksi yhden hinnalla! Voit tutustua pääosaan valikoimaa jo ennalta netissä.
 
Paikkana Iskun myymälä Sammonkatu 47, yläaula ja myymälätilat. http://www.isku.fi/
 
Ohjelmassa:
17 - 17.20 Tervetuloa. Iskun esittely. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin esittely.
17.20 - 18.45 Pikkusuolaista ja speed dating. Myytkö yrityksesi tuotteita, rekrytoitko väkeä, haetko työtä, etsitkö tekijää kodin hommiin, haluatko tutustua nuorkauppakamarilaisiin ja oletko itse 25-40-vuotias ja kiinnostunut harrastuksestamme? Kahden minuutin ajan juttelemme paikkaa välillä vaihtaen iloisessa ja tehokkaassa hengessä. Isku tarjoaa pientä syötävää ja juotavaa.
18.45 - 19.30 Vinkkejä ja trendejä eli sisustusmyyjät palveluksessasi. Ammattitaitoiset Iskun myyjät auttavat sinua haaveidesi konkretisoimisessa. Hyödynnä alennukset!
19.30 -19.45 Arvonta.

Osallistuneiden kesken arvotaan matka Habitare-messuille kahdelle 18.9.2013. Bussikuljetus lähtee Tampereelta klo 13 ja paluu on noin klo 23. Isku tarjoaa kyydin kuljetuksessa sekä liput messuille Helsinkiin! Lisäksi kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan huikea Iskun 250e:n arvoinen lahjakortti Tampereen myymälään!

Tilaisuus päättyy klo 20 mennessä.
 
Mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittaudu tästä linkistä pe 6.9. mennessä.

Lisätietoja:


Katja Myyryläinen katja.myyrylainen@jcipirkanmaa.fi (kumppaniyhteydet)

ja

Marianna Osara marianna.osara@jcipirkanmaa.fi (jäsenet).

 

Yhteistyössä: