Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Start-koulutus (JC, alue C)

Torstai, 16. lokakuu 2014 - 17:00

Koejäsenille suunnattu Start-koulutus johdattelee sinut JCI-maailman syövereihin.

Nuorkauppakamari on mahdollisuuksien tavaratalo, jonka tarjonnasta voit valita itseäsi kiinnostavimmat asiat. Jäsenyytesi alkutaipaleen tueksi järjestämme Start-koulutuksen, jossa perehdytämme sinut juurta jaksain toimintaamme. Start on osa jäsenyyspolkua, jonka käymällä pääset parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntämään järjestömme tarjoamia mahdollisuuksia. Tervetuloa uusi koejäsen ottamaan ensiaskeleesi mahtavassa harrastuksessa. Tule kuulemaan mistä nuokauppakamarilaisuudessa on oikeasti kyse ja mitä kamaritoiminta voi tarjota juuri sinulle!

Tällä kertaa kouluttajana toimii PINKK varapuheenjohtaja Sina Rosengrén. Koulutus järjestetään Tampereella, Oriflamen tiloissa (Hämeenpuisto, 40), ilmoittaudu mukaan tästä!