Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Strategia!

Perjantai, 22. toukokuu 2015 - 17:00Sunnuntai, 24. toukokuu 2015 - 12:00


Strategia! -koulutus haku päättynyt. PINKK:n edustajiksi hallitus valitsi Satu Herrainsillan sekä Laura Ristaniemen.
                     
Vapaamuotoiset hakemukset tuli toimittaa puheenjohtajalle 31.3.2015 mennessä. Valitessaan koulutukseen pääsijöitä hallitus linjaa mm. innostunutta otetta kamarin kehittämiseen sekä eteenpäin pyrkivää asennetta kohti kamarin johtotehtäviä. Hallitus valitsee koulutukseen kaksi edustajaa seuraavassa kokouksessaan 13.4., ja kamari tukee näitä kahta osallistujaa rekisteröintimaksun verran (matkakuluja ei makseta).

Katso täältä tarkemmin mitä kaikkea koulutusviikonloppu pitää sisällään ja mikä käsinkosketeltavaa hyötyä siitä on!

"Strategia!-koulutus on ehdottomasti ollut paras JC-koulutus, mihin olen osallistunut. Erittäin intensiivisestä ja asiapitoisesta viikonlopusta saa mielestäni parhaan annin irti, jos on ollut aktiivisesti mukana kamarin hallituksessa ja toiminnassa jo jonkun aikaa. Oman kamarin strategian pitäisi myös olla erittäin tuttu. Tällöin on kokemusta ja näkemystä, mihin käsiteltäviä asioita voi peilata, pystyy antamaan kyseisen kamarin strategiaan paljon enemmän sekä ottamaan ne sopivimmat asiat oman kamarin toimintaan. Strategia!-viikonloppuun kannattaa lähteä mieli ja kroppa virkeänä, tekemään kovasti töitä yhdessä muiden kanssa ja valmiina heittäytymään!"

Sanna Heiskanen, pitkän linjan pinkkiläinen ja PINKK:n strategiatyöryhmän vetäjä 2014-2017YKSILÖN HYÖTY. VERKOSTOITUMINEN.