Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Strategia! -koulutus, WeKings are Back! (JC)

Perjantai, 20. toukokuu 2016 - 18:00Sunnuntai, 22. toukokuu 2016 - 12:00

Strategia! 2016 -koulutus Keuruulla 20.-22.5.2016 Rantakartano Pöyhölässä

Strategia! 2016 -koulutuksen Viikinkiteema johdattaa käsittelemään kansainvälisyyttä, liiketoimintaa, kaupankäyntiä, johtajuutta ja yhteiskuntavastuuta. Nosta lohikäärmeveneesi purje, lähetä parhaat strategiset neuvonantajasi ja käske navigoimaan Keurusselän vesille!

Strategia!­-koulutus on strategisen suunnittelun koulutus, joka on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa oleville tulevaisuudentekijöille. Koulutuksen jälkeen osallistujat ovat tutustuneet strategiseen ajatteluun ja strategiatyökaluun, ja he osaavat hyödyntää oppimaansa, niin tulevissa hallitusviroissa kuin työelämässäkin.

Osallistujat ymmärtävät strategisen suunnittelun tärkeyden ja sen eri vaiheet, sekä pystyvät käyttämään työkalua ja oppimaansa oman paikallisyhdistyksensä strategian suunnittelussa. Koulutusviikonlopun aikana koulutettavat luovat järjestävälle kamarille strategian.

Lisätietoja tulossa!