Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

SuperSize Your Business and City

Tiistai, 15. marraskuu 2016 - 16:0020:30

SuperSize on jälleen täällä ja tänä vuonna kantavana teemana SuperSize you Business & City!
 
Tule kuulemaan ja antamaan oma panoksesi, mitä Tampere voisi mahdollistaa businekselle ja asukkailleen tulevaisuudessa! Tuleeko Tampereen Näsinneulasta tunnettu siluetti kenties uudistumaan tulevina vuosina? Entä business?
 
Keynote speakereina Pohjola Rakennuksen toimitusjohtaja Juha Metsälä ja Tampereen kaupungin hankejohtaja Tero Tenhunen. Luvassa myös mielenkiintoinen workshop liiketoimintamahdollisuuksista, jota kehittyvä kaupunki tarjoaa ja mitä kasvumahdollisuuksia se tuo myös omalle liiketoiminnalle. Workshopit fasilitoi Osaamon Henna-Riikka Ruotsalainen.

Lisätietoja tapahtumasta myös SuperSize Your Business- facebook-sivuilla. Käy tykkäämässä!

Paikka: Kanslerin sauna (Technopolis), Kalevantie 2, 33100 Tampere
Ajankohta: Tiistai 15.11.2016 klo 16.00 – 20.30, jonka jälkeen mahdollisuus myös saunoa, verkostoitua sekä vaihtaa kuulumisia JC-tovereiden kanssa klo 24.00 saakka.


Paikat on täytetty, mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan erikseen!