Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Supersize Your Business Grande Finale (PINKK, TNKK, Tammerkoski)

Perjantai, 25. lokakuu 2013 - 19:0022:00

Vuoden 2013 Supersize-kiertue huipentuu GRANDE FINALEEN!

Jos olet kasvunälkäinen yrittäjä, yrityksen avainhenkilö tai ylipäätään kiinnostunut kasvuyrittäjyydestä, tämä on tilaisuutesi nostaa bisneksesi uudelle tasolle! Tule kuuntelemaan todella mielenkiintoisia ja inspiroivia tarinoita Suomen huipulta.

Supersize vol. 3 järjestetään 25.10. klo 19 alkaen Viihdemaailma Ilonassa. Vuoden viimeisessä tapahtumassa lavan ottavat haltuun sekä Jarmo Nieminen että Jocka Träskbäck.

Jarmo Nieminen on Vexve Group konsernin hallituksen puheenjohtaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja. Nieminen valittiin tänä vuonna vuoden yritysjohtajaksi. Hänen johdossaan Vexve Oy on saanut mm. valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon sekä Ernst & Youngin kasvuyrittäjäpalkinnon.

Jocka Träskbäckin ehkä jopa TNKK:n puheejohtajuuttakin suurempi saavutus on ollut kasvattaa Stara.fi Suomen suurimmaksi yksityiseksi verkkomediaksi. Stara.fi:n sivuilla vierailee viikottain lähes puoli miljoonaa kävijää. Harva on päässyt aiemmin kuulemaan koko Stara.fi:n tarinaa kaikkine vaiheineen.

Supersize –kasvutapahtumia järjestetään kolme kappaletta vuonna 2013. Nyt on vuorossa vuoden viimeinen veto, jossa haluat nyt ehdottomasti olla mukana. Tilaisuudet ovat suunnattu Tampereen, Tammerkosken sekä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenille.
 
Katso ketkä ovat jo ilmoittautuneet

Tervetuloa,
Henri Liljeroos, TNKK, henri.liljeroos@gmail.com
Elina Ruuskanen, PINKK, ruuskanen.elina@gmail.com

Tapahtuman tiedot              
Nimi tai kuvaus: SUPERSIZE: Koolla on edelleenkin väliä - miksi siis tyytyisit vähempään, kun voit kasvattaa isommankin?       
Tapahtuman päivämäärä: 25.10.2013       
Kello: 19:00 - 22:00       
Paikka: Viihdemaailma Ilona       
Osoite: Verkatehtaankatu 3, Tampere (Kartalla)       
        
Ilmoittaudu ennen: 20.10.2013 klo 16:00