Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Taideilta (PINKK)

Keskiviikko, 14. kesäkuu 2017 - 18:00

Oletko koskaan ajatellut taidetta sijoituskohteena? 

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa Art Partnersille Hämeenpuistoon ke 14.6. Klo 18. Illan aikana saamme mielenkiintoisen tietopaketin taidesijoittamisesta ja voimme ihailla taidetta niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Art Partners Finland Oy on suomalainen vuonna 1992 perustettu taidekonsultointi- ja myyntiyritys, joka sijaitsee Tampereella.
Se on arvostettu ja luotettava perheyritys suomalaisen ja kansainvälisen taiteen asiantuntijana ja välittäjänä. 

Tarkoin valikoitujen kansainvälisen ja kotimaisen taiteen keräilijänä ja myyjänä Art Partners vastaa sekä kokeneiden taidekeräilijöiden, sijoittajien että uusien taideharrastajien tarpeisiin.

Art Partners on panostanut pitkäjänteisesti yhteistyöhön merkittävien ulkomaisten kustantajien, museoiden ja säätiöiden kanssa, jotka vaalivat ja kontrolloivat taideaarteita taiteilijoilta, kuten Marc Chagall, Eduardo Chillida, Jim Dine, Joan Miró, Henry Moore, Pablo Picasso ja Antoni Tàpies. Myös näiden taidehistoriallisesti merkittävien tekijöiden osalta Art Partners tarjoaa kansainvälisestikin tasokkaan ja vaikuttavan kokoelman grafiikkaa, veistoksia ja maalauksia. Kotimainen taidekokoelma on kattava ja keskittyy pääasiassa taidegrafiikkaan.

Lisätietoja:
https://www.artpartners.fi/

Art Partners tarjoaa illan aikana hyvää ruokaa ja juomaa. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 7.6.
Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta! 

Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan! 

Osoite:
Hämeenpuisto 29, Tampere

 

ILMOITTAUDU TAIDEILTAAN TÄSTÄ: