Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Tammerkosken Vappuetkot

Perjantai, 27. huhtikuu 2012 - 17:30

Perinteiset VappuEtkot: ”Tuulipuvut kahiseen ja teryleenit paukkuun!”

Tuutteks rillaan vapun kunniaks persjantaina 27.4.? Höyrymakkarat hiillostuu Vanhan Kirjaston puistossa tasan klo 17.20, mut tää on vasta alkua, meinaan reissu jatkuu heti ku tapolat on kiatastu huiviin joten älä myöhästy! Luvassa metkaa ohjelmaa ja ihania ihmisiä, kato vaikka täältä fiiliksiä meirän viime reissusta!

Ilmottauruthan 25.4. mennessä. Ilmottautumislomakkeen lisätietoihin voit kirjottaa paitsi erityisruokavaliosta, myös sun avekin nimen, jos et jaksa täyttää kahta erillistä lomaketta.

Osallistumismaksu on 15 €/hlö + liikkumislupamaksu 5 €/hlö. Osallistumismaksu 15 € tulee maksaa ennakkoon Tammerkosken Nuorkauppakamarin tilille POP / FI2947265020041715. Viitteeksi maksuun oma nimi + avec & VappuEtkot. Liikkumislupamaksu maksetaan käteisellä paikan päällä. Tarjolla on kyä vappuruakaa ja –juamaakin mut kun meirän tuttavapiirissä on sellasia lörppähuulia niin ota varmuureks myös OPM tai käteistä.

T. Pirre, Hansu, Heka, Aulis ja Reima sekä Pirren ja Hansun 2000-luvun alter egot Anne ja Ellu, menossa mukana tietenkin myös Vesa!


Lisätietoa ja ilmoittautuminen Tammerkosken nettisivuilta.