Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Tampere puolimaraton

Lauantai, 10. syyskuu 2016 - 15:00

Tule Pinkkien mukaan liikkumaan!

Kaupunkijuoksutapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2011. Tampere Puolimaratonin järjestävänä seurana toimii suomalainen suurseura Tampereen Pyrintö. Seura perustettiin jo vuonna 1896, joten seuralla on pitkät perinteet monipuolisen urheilutoiminnan ylläpitäjänä.

Tampereen Pyrintö on yksi Suomen parhaista yleisurheiluseuroista. Seuran toimintaa viedään vuodesta toiseen antaumuksella eteenpäin. Tampere Puolimaraton on loistava osoitus seuran kyvystä suoriutua suuristakin haasteista yhteistyöllä ja vankalla kokemuksella. Tampere Puolimaratonin tuotto ohjataan seuran nuorisotyön tukemiseen.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari tukee jäseniä tai puolisoa (yksi osallistumistuki/talous) osallistumismaksun verran, jos jäsen on 1) ilmoittautunut Tampere puolimaratoniin 2) osallistunut vähintään kahteen juoksukoulun luentoon tai treeniin ja 3) pääsee maaliin. Tukimaksu maksetaan hakemusta vastaan 1 kk:n kuluessa tapahtumasta. Halutessaan voi osallistua vain juoksukouluun, jolloin osallistuminen on maksuton sekä jäsenelle että puolisolle.

Jäsen tai puoliso valitsee itselleen/puolisolleen sopivan matkan Tampere puolimaraton nettisivujen ilmoittautumislinkin kautta joko 10 km tai puolimaraton matkalle. Ilmoittaudu täältä maratonille ja suorita maksu!