Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Tehoa tekstiin -koulutus

Tiistai, 12. huhtikuu 2016 - 17:3019:30

"Napsahtiko tiimipalaverissa pöytäkirjan kirjoitusvuoro, mutta et ole varma, saitko kaikki pointit ylös? Vai pitäisikö laatia työhakemus, mutta ajatuskin ahdistaa? Jos olet yrittäjä, vältteletkö tarjouspyyntöjen tekemistä, koska tekstiä ei vain irtoa?

Tässä koulutuksessa saat vinkkejä esimerkiksi työelämässä vaadittaviin kirjoittamistehtäviin. Opit, miten päästä kirjoittamiskynnyksen yli ja miten tehdä keskinkertaisesta tekstistä täyttä timanttia. Pääset treenaamaan taitoja myös käytännössä.

Kynä käteen tai sormet näppikselle – nyt mennään!"

Kouluttajana toimii Viestintätoimisto Selkeän yrittäjä Kaija Alila, http://selkea.fi/

Milloin: 12.4.2016 klo 17.30-19.30
Missä: Ravintola Bella Roma, Itäinenkatu 5-7, TAMPERE

Mukaan mahtuu 15 henkilöä ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Aluksi koulutus on avoinna vain Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaisille, mutta maaliskuun 21. päivä koulutus avataan muille alueen kamarilaisille. Ole siis nopea ja lähde mukaan! Mukaan tarvitset lisäksi tietokoneen ja muistiinpanovälineet. Koulutuksen aikana tarjolla on kahvia/teetä ja hedelmiä. 

Koulutus on ilmainen Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaisille ja muille koulutus kustantaa 7 euroa. 

Lisätietoja: 
Kaija Alila, kaija@selkea.fi tai Annamari Murtolahti, annamari.mur@gmail.com

Koulutus on täynnä!