Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Tyyli-ilta (PINKK & Tammerkoski)

Torstai, 28. marraskuu 2013 - 18:00

Meneekö pää pyörryksiin iltapukujen viidakossa? Tuntuuko, että oikeanlaista pukumallia on joskus hyvin vaikea löytää? Tule kuulemaan minkä mallinen puku korostaa juuri sinun vahvuuksiasi ja vie huomion sieltä missä sitä ei kaivata.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ja Tammerkosken Nuorkauppakamari järjestävät leideilleen yhteisen Tyyli-illan, jonka aikana tutustutaan vartalotyyppeihin ja eri vartalotyyppien mukaiseen pukeutumiseen. Saat myös ohjeet siihen miten tunnistat oman vartalotyyppisi, jotta shoppailu olisi jatkossa helpompaa. Luennon kesto n.60min ja sen jälkeen aikaa tutustua Leimuskan ja Kookengän valikoimiin sekä tehdä upeita juhlapukulöytöjä vielä tulevan talven juhliin. Mukana illan yhteistyökumppanina myös Oriflame.

Kouluttajana toimii stylisti Kati Vasell ja tapahtuma on maksuton. Tyyli-ilta pidetään Koskikeskuksessa, Leimuskassa (3. krs) klo 18 alkaen.
Ilmoittauduthan linkistä mukaan, jotta osaamme varata oikean määrän tarjoiluja.

"Jokaisella on oikeus olla parhaimmillaan, päivittäin!"

Lisätiedot: Elina Ruuskanen
MAIKKI Crew Osk
- Open minded speakers and hosts
p. 040 757 1711
www.maikki.fi
www.facebook.com/maikki.pp