Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Vaalikokous (PINKK)

Torstai, 6. lokakuu 2016 - 18:00

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry - Yhdistyksen sääntömääräinen vaalikokous 2016

Vuosi etenee – paljon on jo tapahtunut ja vielä ehtii tapahtua. Nyt on aika valita uudet varsinaiset jäsenet ja vuoden 2017 hallitus. Unelmoitko JC johtajuudesta? Onko nyt sinun hetkesi, sijoituksesi tai unelmasi aika toteutua? Pirkanmaan Nuorkauppakamari tarvitsee unelmoijia ja PINKK tarvitsee tekijöitä. Ennen kaikkea me tarvitsemme unelmoijia, jotka tekevät unelmista totta.
 
Hyvät koejäsenet, jäsenet, kunniajäsenet ja senaattorit - Tervetuloa Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n sääntömääräiseen vaalikokoukseen torstaina 6.10.2016 klo 18 Sokos Hotel Ilveksen Sarka -kokoustilaan Tampereelle. Aloitamme kahvilla klo 17.45.

Intrasta löydät sääntömääräisen yhdistyksen kokouksen esityslistan. Lisäinfoa ehdokkaista on intrassa (Ehdokasasettelu 2017).
 
Paikka: Original Sokos Hotel Ilves (Sarka-kokoustila)
Aika: 6.10.2015 klo 18, tämän jälkeen vaalijatkot
Dresscode: Coctail


Lämpimästi tervetuloa!
Puheenjohtaja Mirva Kurki ja
Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n hallitus 2016

Ilmottaudu mukaan tästä: