Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Vaalikokous (PINKK)

Torstai, 5. lokakuu 2017 - 17:30

 

HYVÄT KOEJÄSENET, JÄSENET, KUNNIAJÄSENET JA SENAATTORIT

Tervetuloa Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n sääntömääräiseen vaalikokoukseen torstaina 5.10.2017. Aloitamme tilaisuuden klo 17.30 tarjoiluilla ja aloitamme kokouksen klo 18.00

Vuosi 2017 etenee kovaa vauhtia - paljon on tapahtunut ja paljon on tapahtumassa. On aika suunnata katse osittain myös tulevaan ja valita vuoden 2018 hallitus. Oletko valmis omien menestystekijöidesi kasvattamiseen? Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja kasvaa JC johtajuuden kautta? Onko polkusi alussa vai häämöttääkö jo huippu? Hae hallitukseen 2018. Pirkanmaan Nuorkauppakamari hakee oman elämänsä huippua tavoittelevia aktiivisia omien menestystekijöidensä kasvattajia. Tämä polku antaa vastauksia sellaisiin kysymyksiin, joita huipulla kysellään.

Vaalikokouksessa valitsemme myös uudet jäsenet ja saamme kuulla Pirkanmaan Nuorkauppakamarin uuden strategian, jota strategiatiimi on työstänyt vuoden 2017 ansiokkaasti. Strategian julkistus tulee olemaan mieleenpainuva, joten tule kuuntelemaan miltä seuraavat 3 vuotta näyttävät Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa. Mitä olemme ja mihin olemme menossa?

Intrasta löydät sääntömääräisen yhdistyksen kokouksen esityslistan. Lisäinfoa hallitusehdokkaista on intrassa (Ehdokasasettelu 2018).
 
Aika: 5.10.2017 klo 17.30 (kokous 18.00 alkaen) ja tämän jälkeen vaalijatkot

Paikka: Teerenpeli, Hämeenkatu 25
Dresscode: Coctail

Lämpimästi tervetuloa!
Puheenjohtaja Satu ja Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry:n hallitus 2017