Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa -koulutus (JC)

Maanantai, 26. lokakuu 2015 - 17:0020:00

Oletko joskus pohtinut, miksi nuorkauppakamari on olemassa tai miten nuorkauppakamaritoiminta saa aikaan vaikutuksen? Vastauksia kysymyksiisi saat ”Vaikuttavaa Nuorkauppakamaritoimintaa” –koulutuksen aikana. Koulutuksessa kirkastetaan nuorkauppakamaritoiminnan perustaa, tarkoitusta ja toiminnan tasoja sekä esitellään toimintamalli, jolla avulla nuorkauppakamarit ympärimaailman ovat mukana vaikuttamassa yhteisönsä asioihin ja rakentamassa kestäviä ratkaisuja. Koulutuksessa pääset syventämään tietämystäsi ja ymmärrystäsi tämän päivän ja tulevaisuuden nuorkauppakamaritoiminnasta sekä hakemaan työkaluja vaikuttavan nuorkauppakamaritoiminnan toteuttamiseen.

Koulutus sopii ja on hyödyllinen kaikille nuorkauppakamarilaisille, niin uusille koejäsenille ja tuoreille jäsenillä kuin kamarin hallituksen jäsenille tai tuleville ehdokkaille sekä valmistautuville puheenjohtajille.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Kesto: 3h

Paikka: EY:llä, Åkerlundinkatu 11, 33100 TAMPERE

Kouluttaja: Johanna Lundán

 

 

 

VERKOSTOITUMINEN. YKSILÖN HYÖTY.