Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa -koulutus / Start-koulutus (PINKK)

Torstai, 31. maaliskuu 2016 - 17:0020:30

Oletko joskus pohtinut, miksi nuorkauppakamari on olemassa tai miten nuorkauppakamaritoiminta saa aikaan vaikutuksen? Vastauksia kysymyksiisi saat ”Vaikuttavaa Nuorkauppakamaritoimintaa” –koulutuksen aikana. Koulutuksessa kirkastetaan nuorkauppakamaritoiminnan perustaa, tarkoitusta ja toiminnan tasoja sekä esitellään toimintamalli, jolla avulla nuorkauppakamarit ympärimaailman ovat mukana vaikuttamassa yhteisönsä asioihin ja rakentamassa kestäviä ratkaisuja. Koulutuksessa pääset syventämään tietämystäsi ja ymmärrystäsi tämän päivän ja tulevaisuuden nuorkauppakamaritoiminnasta sekä hakemaan työkaluja vaikuttavan nuorkauppakamaritoiminnan toteuttamiseen.

Koulutus sopii ja on hyödyllinen kaikille nuorkauppakamarilaisille, niin uusille koejäsenille ja tuoreille jäsenillä kuin kamarin hallituksen jäsenille tai tuleville ehdokkaille sekä valmistautuville puheenjohtajille.

Kesto: 3h

Paikka: Isku Kaleva, Sammonkatu 47, 2 krs

Kouluttajana toimii Johanna Lundán.

Johanna on aktiivinen kouluttaja ja nuorkauppakamarilainen varustettuna yli 13 vuoden nuorkauppakamarikokemuksella. Johanna on toiminut useissa kamaritehtävissä niin paikallisella, alueellisella kuin kansallisellakin tasolla. Viime vuonna Johanna luotsasi Suomen Nuorkauppakamareita kansallisena puheenjohtaja. Tänä vuonna hänet nähdään erityisesti kansainvälisillä kentillä, sillä kansainvälinen nuorkauppakamariura veti Johannan mukanaan ja hän toimii nyt kansainvälisen kattojärjestömme, JCI:n, Vice Presidenttinä.  Nuorkauppakamarilaisena Johannan ohjenuora on ollut haastaa itsensä jatkuvaan kehittymiseen ja itsensä ylittämiseen sekä tarttua mahdollisimman moniin mahdollisuuksiin ja elämyksiin.

Ilmottaudu mukaan tästä: