Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Valjasta potentiaalisi - Businessaamupäivä (JC)

Torstai, 11. kesäkuu 2015 - 8:3012:00

Businessaamupäivässä saat koulutusta työelämään, myyntiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen liittyen. Kouluttajina tilaisuudessa on Heikki Harju ja Tuuli Lamminmäki.

Heikki Harju tarjoaa meille eväät oman elämän johtamiseen ja konstit siihen miten hyvä fiilis ja energia pysyy yllä kiireisessä elämässä.Lisätietoja Heikin kokemuksesta voitte käydä lukemassa täältä.

Toisena kouluttajana on henkilöstöalan ammattilainen Tuuli Lamminmäki, joka toimii päivittäin ihmisten työllistymisen ja kehittymisen parissa Manpowerin aluepäällikkönä. Tuulin teemana on itsensä brändäys ja kiven kovat vinkit siihen millä luot hyvän eron muihin työmarkkinoilla ja tulet pärjäämään työelämässä kovan kilpailun alla.

Aikaa on järjestetty myös avoimelle verkostoitumiselle, joten muista ottaa mukaasi käyntikortteja ja pientä pilkettä silmäkulmaan.

Tilaisuudessa tarjoillaan aamukahvit ja pientä purtavaa sämpylän muodossa, jotka sisältyvät koulutuksen kokonaisuuteen. Paikkana on tapahtuma yhteistyökumppanimme Linkosuon tarjoamat tilat Kalevan Paasisalissa ja osoite on Sarvijaakonkatu 3.

 

Aikataulu:

8.00 ovet aukeaa
8.30 - 9.00 Verkostoitujien gorillajumppa ja kesäinen ristiinpölytys, Ellimaija Ahonen
9.00 - 10.15 Heikki Harju
10.15 - 10.30 tauko
10.30 - 11.45 Tuuli Lamminmäki
12.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus on avoin kaikille nuorkauppakamarilaisille ja kustannus on vaivaiset 5€ per osallistuja, joten kannattaa tulla paikalle.

Tervetuloa!

 

Sekä lisätietoja tilaisuudesta antaa projektipäällikkö Tommi Kauppinen / tommi.kauppinen@jcipirkanmaa.fi

 

 

 

VERKOSTOITUMINEN. BUSINESS. YKSILÖN HYÖTY.