Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

World Clean Up day

Lauantai, 15. syyskuu 2018 - 10:00
HAASTE: Maailman Siivouspäivä 15.9.2018

Tule mukaan maailmanlaajuisiin siivoustalkoisiin syyskuussa!

World Cleanup Day (WCD) eli Maailman Siivouspäivä on kansainvälinen, maailmanlaajuinen yhden päivän (15.9.2018) kestävä ympäristön siivoustempaus - siis siivoustalkoopäivä. WCD on historian suurin rauhanomainen kansalaistapahtuma, ja se järjestettiin ensi kerran vuonna 2008. Se järjestetään samana päivänä 150 maassa ja siihen osallistuu kymmeniä miljoonia vapaaehtoisia kansalaisia eri puolilla maailmaa. Suomi on nyt mukana ensimmäistä kertaa.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari haastaa mukaan paikalliset yritykset, yhdistykset sekä yksityiset henkilöt. Tule mukaan siivoamaan valmiiseen ryhmään tai perusta omasi!

Maailman siivouspäivään osallistuminen on helppoa! Vapaaehtoiset voivat itse luoda ja toteuttaa oman siivoustempauksen haluamallaan tavalla, tai liittyä mukaan jo olemassaolevaan tapahtumaan. Yhteistyökumppanimme Pirkanmaan Jätehuolto kerää siivousryhmien roskasäkit sovituista paikoista klo 17 alkaen Tampereen ja Pirkkalan alueella. Jokaisessa siivousryhmässä tulee olla yhteyshenkilö, johon jätehuolto voi tarvittaessa olla yhteydessä. Siivoustapahtuman yhteyshenkilön voi ilmoittaa osoitteeseen finland@worldcleanupday.fi tai laittamalla Tampereen WCD -Facebooksivulle yksitysviestin.

Tapahtuman suomenkielinen nettisivu löytyy täältä:http://www.worldcleanupday.fi/

Siivoustapahtumien luonti onnistuu täältä: http://www.worldcleanupday.fi/siivoustapahtumat/

Tampereen seudun tapahtumille on myös oma Facebooksivu: https://www.facebook.com/WCDTampere/

Siivouspäivässä mukana Pirkanmaan aluelta ovat tähän mennessä mm.
Pirkanmaan Jätehuolto
Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko
Pirkan opiskelija-asunnot POAS oy
Campusravita  
Kumma Junk Bar & Lounge
K-Rauta Lielahti
Tampereen kaupunki
Vastedes ry

Lataa WCD-haastekirje koneellesi ja tulosta se yrityksesi ilmoitustaululle tms. Muista haastaa kirjeellä myös yhteistyökumppanisi ja muut sidosryhmät mukaan!  

Mukavaa siivouspäivää kaikille, let's do it!  

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Mirella Mellonmaa
puh. 044 271 7207