Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Yritysvierailu 17.4. Tampereen Messut Oy ja Logistiikka 2013 -messuille (PINKK & Kumppanit)

Keskiviikko, 17. huhtikuu 2013 - 15:45

Yritysvierailu on suunnattu PINKK jäsenistölle ja kumppaneille. Vaikuttaako taloustilanne yrityksesi toimintaan, kannattaako markkinointiin satsata juuri nyt? Tule kuulemaan projektipäällikkö Mikael Wänskän (TNKK) opit ja faktat, tule kysymään ja oppimaan yritysvierailulle. Millainen on messut mediana ja millainen on Tampereen messut Oy:n konserni? Miten messut järjestetään? Miksi ja miten sinä voit yrittäjänä tai yrityksesi edustajana osallistua erilaisille messuille? 17.4. Logistiikka 2013 -messuille voit osallistua oman aikataulusi mukaan, mutta tapaamme 15.45 pääaulan info-pisteellä ennen esitelmän alkua. Mukaan mahtuu 10 nopeinta.

Ilmoittaudu mukaan esittelyosioon klo 15:45-17:15, pistäydy omatoimisesti Logistiikka 2013 -messualueella klo 10-16, messuille rekisteröityminen erikseen http://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=146. Lue lisää www.logistiikkamessut.fi.  Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.4.2013. Lisätietoja Katja Myyryläinen, katja.myyrylainen(a)pinkk.fi