Huhtikuun PINKKiläinen Sina Rosengrén

 

KUKA?

Sina, jokapaikanhöylä tättähäärä, joka syttyy ihmisten auttamisesta ja uusista ideoista. Yötä päivää pölpöttämässä ja huhkimassa milloin minkäkin aiheen piirissä, tällä hetkellä päällimmäisenä innostuksen kohteena uuden yrityksen verkostot ja bullet journalin erilaiset listat mm. siitä, kuinka paljon unta, ruokaa, rahaa, netflixiä, vettä kuluttaa päivässä.

MITÄ?

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV.

MIKSI?

Työskentelin pitkään finanssitalossa, ja myynti on aina kuulunut tavalla tai toisella työnkuvaani. Sain muutama vuosi sitten mahdollisuuden lähteä asiantuntijan tehtävästä takaisin kentälle myyntiin ja sillä tiellä olen, koukkaus ”alaspäin” toimi minulle uutena buustina ja näköalapaikkana nykyiseen asiantuntijuuteeni. Uudessa roolissani meidän asuntomyymälämme vetäjänä pääsen verestämään hetkisen tauon jälkeen valmentajataitojani ja onhan se hyvin yleissivistävää olla mukana perustamassa uutta yhtiötä. Minulla on yksi suurenmoinen tavoite nykyisessä työssäni, ja se on pitää sekä asiakkaamme että työntekijämme kulmakunnan tyytyväisimpinä! Tervetuloa siis meidän POP Kotikaupan avajaisiin 11.5. klo 12 alkaen Hämeenpuiston ja Hämeenkadun kulman liepeille!

JCI?

Voisin sanoa olevani JC-dino, sillä olen ollut mukana toiminnassa yhteensä 11 vuotta, 3 kuukautta ja viisi päivää. Silloinen esimieheni oli jankuttanut jo vuoden verran hienosta harrastuksestaan, mutta minulla meni pitkä tovi lämmetessä. Kun vihdoin ymmärsin, että tämä on juuri se oikea paikka nuorelle prinsessanalulle, ei siinä kauaa tarvinnut muiden pidellä, kun olin jo korvia myöden toiminnassa mukana. Olen tehnyt yhteensä kuusi kamarivirkaa, neljä aluevirkaa, pyörähdin vuoden keskusliitossa.. Olen matkustanut yhteensä yli 60 kokouksessa ympäri maailman ja kouluttautunut satoja tunteja. Tämä toiminta on ollut minulle kuin äiti ja isä, sisko ja veli, mummo ja pappa, kokonainen suku ja perhe. Se on kasvattanut minut aikuiseksi ja tehnyt minusta sen mitä tänä päivänä olen.

MENNEISYYS?

Toimin PINKKn puheenjohtajana vuonna 2015, seuraavan vuoden tammikuussa pidimme vuosijuhlan ja olin suunnitellut sitä jo ennen, kuin edes puheenjohtajaksi tulin valituksi. Se oli kaikkea sitä mitä tämä toiminta on, toisten huomioimista ja rakkautta, parhaassa seurassa fantastisissa puitteissa. En koskaan unohda sitä iltaa, niitä kohtaamisia ja tunteita siitä, että minä riitin, juuri sellaisena kuin olin.

TULEVAISUUS?

Uskon, että lempeys ja armeliaisuus itseäni kohtaan vahvistuvat ja sitä kautta johtajana pääsen vielä pidemmälle muiden menestyksen mahdollistajana. Mutta jos jostakin konkreettisesta puhutaan, niin haluan oppia soittamaan ukulelea.