Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Jäseneksi Pirkanmaan Nuorkauppakamariin

Hae nyt Pirkanmaan Nuorkauppakamariin! Pirkanmaan Nuorkauppakamari on aktiivinen ja innostava verkosto, jossa pääset tutustumaan laajasti eri aloilla toimiviin aktiivisiin nuoriin aikuisiin Pirkanmaan alueella.

Polku jäsenyyteen alkaa jäsenhakemuksen jättämisellä, jonka jälkeen jäsenehdokas kutsutaan haastatteluun. Haastattelussa keskustellaan vapaamuotoisesti ja rennosti jäsenyydestä ja kamaritoiminnasta, ja haastattelun aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Haastattelun perusteella tehdään esitykset koejäseneksi valittavista jäsenehdokkaista, ja näiden vahvistamisen jälkeen alkaa noin puolen vuoden mittainen koejäsenaika. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita vasta koejäsenyysajan jälkeen yhdistyksen kokouksessa. Lähetä jäsenhakemuksesi 8.11.2020 mennessä.

Hae nyt koejäseneksi, seuraavat haastattelut pidetään marraskuussa 2020

Kuka voi hakea

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta kehittymisestä, johtajuudesta, vaikuttamisesta tai yrittäjyydestä ja olet alle 40-vuotias, kannattaa hakea Pirkanmaan Nuorkauppakamariin.

Toimintamme perustuu aktiivisuuteen ja tekemällä oppimiseen, jonka myötä rakentuu arvokas työelämäsuhteiden sekä vapaa-ajan verkosto. Tule mukaan toimintaan haastamaan itsesi ja astu ulos mukavuusalueeltasi - lähde mukaan maailman parhaaseen harrastukseen!

Koejäsenyys

Koejäsenyysaika on tarkoitettu mahdollistamaan syvällisempi tutustuminen toimintaan ja nuorkauppakamariharrastuksen mahdollisuuksiin. Parhaiten koejäsenyydestä saa irti olemalla aktiivinen ja osallistumalla rohkeasti toimintaan ja projekteihin. Koejäsenyyttä tukee nimetty kummijäsen, jonka puoleen voit kääntyä missä tahansa kysymyksessä.

Lisätietoja Pirkanmaan Nuorkauppakamarin toiminnasta, hakemuksen lähettämisestä, haastattelusta, koejäsenten valintaperusteista ja koejäsenpolusta antaa jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtaja Satu Herrainsilta, satu.herrainsilta@jci.fi, 050 467 67 36