Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Jäseneksi Pirkanmaan Nuorkauppakamariin

Oletko halukas kasvattamaan osaamistasi ja kyvykkyyksiäsi? Haluatko verkostoitua ja luoda arvokkaita suhteita työelämässä sekä vapaa-ajalla? Oletko valmis haastamaan itseäsi ja astumaan ulos mukavuusalueeltasi? Oletko valmis lähtemään mukaan maailman parhaaseen harrastukseen?

Pirkanmaan Nuorkauppakamariin voivat hakeutua kaikki henkilökohtaisesta kehittymisestä, johtajuudesta, vaikuttamisesta tai yrittäjyydestä kiinnostuneet alle 40-vuotiaat henkilöt. Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Jäsenistömme koostuu pirkanmaalaisista,  25-40 -vuotiaista eri toimialojen ja työelämän portaiden edustajista, ja joukkomme on kasvava.

Mikäli sinulla on sisäinen palo itsesi kehittämiseen, verkostoitumiseen ja positiiviseen vaikuttamiseen, hae rohkeasti mukaan toimintaamme!


KOEJÄSENHAASTATTELUT

Haku Pirkanmaan nuorkauppakamariin käy jäsenvalintatoimikuntamme kautta. Jäsenvalintatoimikunta järjestää koejäsenhaastattelut kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja elokuussa. Koejäsenhaastattelut järjestetään vapaamuotoisena ryhmähaastatteluna, jossa pääset kuulemaan tarkemmin Pirkanmaan nuorkauppakamarin toiminnasta, jäsenistöstä ja kamarin sinulle tarjoamista mahdollisuuksista. Samalla pääset tutustumaan kanssahakijoihin ja luomaan verkostoja heti alkumetreiltä lähtien.
KOEJÄSENYYS

Kamaripolku alkaa koejäsenyydellä, mitä voisi kuvata molemminpuolisena koeaikana. Koejäsen saa tuekseen kummin, kokeneen kamarin jäsenen, opastamaan ja tukemaan kamaripolun alkumetreillä.

Koejäsenyyden aikana sinulta odotetaan aktiivista ja rohkeaa osallistumista kamarimme toimintaan ja projekteihin. Koejäsenenä sinun tulee myös suorittaa vuosittainen koejäsenmaksu. Koejäsenyysaika vaihtelee 6 ja 12 kuukauden välillä, riippuen aktiivisuudestasi. Valinnat varsinaisiksi jäseniksi tehdään Pirkanmaan Nuorkauppakamarin virallisissa kokouksissa, joita on kaksi kertaa vuodessa, vuosikokous keväällä ja vaalikokous syksyllä.
 
Jäsenhankintaa ja koejäsentoimintaa koordinoi vuonna 2018 varapuheenjohtaja Anne-Mari Mansikka.

Lisätietoja Pirkanmaan Nuorkauppakamaritoiminnasta, hakemuksen lähettämisestä, haastatteluaikatauluista, koejäsenten valintaperusteista ja koejäsenpolusta antaa Anne-Mari Mansikka, anne-mari.mansikka@jcipirkanmaa.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mielellämme!

 

Täytä jäsenhakemus täällä!