KUMPPANIKSI

Haluatko mukaan Pirkanmaan Nuorkauppamarin yhteistyökumppaniksi?

Pirkanmaan Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten järjestö, joka toiminnallaan vaikuttaa alueen elinvoimaisuuteen ja kasvattaa työelämään tulevaisuuden tekijöitä.

Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja pyrimme luomaan molempia osapuolia hyödyttäviä kumppanuussuhteita. Yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme yhdessä toteuttaneet mm. projekteja, koulutuksia, tapahtumia ja työpajoja.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenet kouluttautuvat, verkostoituvat ja edustavat Pirkanmaata osallistumalla kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin sekä tapahtumiin.

Yhteistyöumppaninamme pääset vaikuttamaan, näkymään, verkostoitumaan sekä kouluttamaan johto- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevää, 18–40-vuotiasta jäsenistöämme. Pirkanmaan Nuorkauppakamari on osa maailmanlaajuista nuorkauppakamarijärjestöä, jossa vaikuttaa yli 200.000 jäsentä.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme:
  • Vaikuttavia verkostoja
  • Tilaisuuden markkinoida tuotteita ja palveluita
  • Alueellista, kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä
  • Ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin

Ota yhteyttä puheenjohtajaamme ja kerro, millaisesta yhteistyöstä te olette kiinnostuneita!

Mikä Pirkanmaan Nuorkauppakamari?

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on 25-40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien ja yrittäjien kansainvälinen johtamis-, kouluttamis- ja kehittymisjärjestö. Nuorkauppakamaritoiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Kamarit on jaettu Suomessa neljään maantietelliseen alueeseen. Kattojärjestö kansallisesti on Suomen Nuorkauppakamarit ry (jci.fi). Maaorganisaatiot ovat osa kansainvälistä Junior Chamber International -järjestöä (jci.cc).

Toimintamme ydin on yksilön ja yhdistyksen kehittymisessä: kansainvälisyys on osa kamaritoimintaa kuten yritys- ja yhteiskuntasuhteiden ylläpitäminen, perhevirkistäytymistä ja kepeämpiä aiheita unohtamatta. Toiminta on jaettu vuosittain vaihtuvien jäsenistön valitsemien hallituksen jäsenten vetämiin lohkoihin, joissa toimintaa tehdään usein projekteina.

Jäsenistömme toivoo uusia kontakteja yritysmaailmaan ja verkostoitumismahdollisuuksia Pirkanmaalla, Suomessa ja kansainvälisesti, alennuksia yhteistyökumppaneilta, mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua, tapahtumia ja isoakin tempausta koko Pirkanmaan alueelle, mahdollisuutta oppia yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista ja paljon muuta.

Tule kanssamme tekemään ja näkymään.

handshake, cooperation, partnership