Jäseneksi

Haluatko jäseneksi PINKKiin?

Nuorkauppakamari on aktiivinen ja innostava verkosto, jossa pääset tutustumaan laajasti eri aloilla toimiviin aktiivisiin nuoriin aikuisiin Pirkanmaan alueella.
Meillä on jäsenhaku kaksi kertaa vuodessa – keväisin ja syksyisin.

Polku jäsenyyteen alkaa silloin jäsenhakemuksen jättämisellä, jonka jälkeen jäsenehdokas kutsutaan haastatteluun. Haastattelussa keskustellaan vapaamuotoisesti ja rennosti jäsenyydestä ja kamaritoiminnasta, ja haastattelun aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Haastattelun perusteella tehdään esitykset koejäseneksi valittavista jäsenehdokkaista, ja näiden vahvistamisen jälkeen alkaa noin puolen vuoden mittainen koejäsenaika. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita vasta koejäsenyysajan jälkeen yhdistyksen kokouksessa.

Jäsenhaku on nyt auki!

Hae mukaan toimintaamme täyttämällä hakulomake 17.9. mennessä. Kutsumme hakijat hakuajan päätyttyä haastatteluun, joka järjestetään 21.9. klo 17:30. Varaathan tämän illan jo kalenteristasi vapaaksi! Mikäli haluat kysyä mitä tahansa hakemukseen tai Pirkanmaan nuorkauppakamariin liittyen, voit olla yhteydessä Jonnaan jonna.vahanen@jci.fi tai 040 6329910.