Jäseneksi

Haluatko jäseneksi PINKKiin?

Hae nyt Pirkanmaan Nuorkauppakamariin! Pirkanmaan Nuorkauppakamari on aktiivinen ja innostava verkosto, jossa pääset tutustumaan laajasti eri aloilla toimiviin aktiivisiin nuoriin aikuisiin Pirkanmaan alueella.

Polku jäsenyyteen alkaa jäsenhakemuksen jättämisellä, jonka jälkeen jäsenehdokas kutsutaan haastatteluun. Haastattelussa keskustellaan vapaamuotoisesti ja rennosti jäsenyydestä ja kamaritoiminnasta, ja haastattelun aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Haastattelun perusteella tehdään esitykset koejäseneksi valittavista jäsenehdokkaista, ja näiden vahvistamisen jälkeen alkaa noin puolen vuoden mittainen koejäsenaika. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita vasta koejäsenyysajan jälkeen yhdistyksen kokouksessa. Vuonna 2022 kysymyksiinne vastaa jäsenvalintakomitean puheenjohtaja Anrietta Kuosku. anrietta.kuosku@jci.fi

Koejäsen haastattelut järjestetään  seuraavan kerran syksyllä. Hakemuksen voi kuitenkin laittaa jo nyt. ilmoitamme etenemisestä, kun koejäsenhaastatteluiden päivät ovat tiedossa.