Jäseneksi

Haluatko jäseneksi PINKKiin?

Hae nyt Pirkanmaan Nuorkauppakamariin! Pirkanmaan Nuorkauppakamari on aktiivinen ja innostava verkosto, jossa pääset tutustumaan laajasti eri aloilla toimiviin aktiivisiin nuoriin aikuisiin Pirkanmaan alueella.

Polku jäsenyyteen alkaa jäsenhakemuksen jättämisellä, jonka jälkeen jäsenehdokas kutsutaan haastatteluun. Haastattelussa keskustellaan vapaamuotoisesti ja rennosti jäsenyydestä ja kamaritoiminnasta, ja haastattelun aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Haastattelun perusteella tehdään esitykset koejäseneksi valittavista jäsenehdokkaista, ja näiden vahvistamisen jälkeen alkaa noin puolen vuoden mittainen koejäsenaika. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita vasta koejäsenyysajan jälkeen yhdistyksen kokouksessa. Lähetä jäsenhakemuksesi 22.10.2021 mennessä. Vuonna 2021 kysymyksiinne vastaa jäsenvalintakomitean puheenjohtaja Heidi Alitalo. heidi.alitalo@jci.fi

Koejäsen haastattelut järjestetään 27.10.2021 ilta-aikaan ja tämä ilta kannattaa jo nyt varata alustavasti kalenteriin. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen.