Dialogisukellus 10.6. klo.16.00

Jäsenemme Ismo haluaa tutustuttaa meidät dialogisukelluksen maailmaan maanantaina 10.6. 🔥🔥 että mitä⁉️⁉️

”Dialogisukeltamista, eli sukelletaan yhdessä vuorovaikutuksen syvyyksiin ja tutkitaan mitä ihmisyyden riutoilta löytyykään! Mitäs tollaset ihmisyyden riutat oikein on? Se on samalle viivalle asettumista ja toisen ihmisen kohtaamista juuri sellaisina, kuin olemme. Ihmisyyden riutat edustavat kuulluksi tulemista ja sieltä yhdessä mahdollisuuksien löytämistä.

Kelles tää on oikeen suunnattu? Dialogisukellus sopii kaikille, mutta työpajat ovat ennen kaikkea suunnattu yrityksille, joilla on pulmia pöydällään liittyen, niin tiimi dynamiikkoihin, kuin innovatiivisuuden puutteeseen. Dialogi luo alustan ratkaisujen löytämiseen ihmislähtöisesti.

Missäs tämmöinen dialogisukellus järjestetään? Technopolis Asemakeskuksella, Grenken toimistolla maanantaina 10.6. klo 16-20!
Kuinkas monta kaveria voin tuoda? Sukellusasuja löytyy 15 kappaletta!

Miksi toisin pinkkiläiset mukanani? Kannustan Pinkkiä sukeltamaan yhdessä katsomaan pinnan alta toimintaamme ja kuulemaan jokaista osallistuvaa jäsentä. Mitä kaikkea sieltä voikaan nousta esille! Sukellus tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön syvälliseen dialogiin, jota ei joka päivä koe!

Mitä minä yksilönä hyötyisin tästä, sekä mitä Pinkk hyötyy?
Dialogi lähtee yksilöstä ja jokaisen ääni on uniikki, eikä sitä voi korvata. Dialogisukeltaminen auttaa sinua löytämään oman äänesi. Oma ääni kantautuu myös työpaikan ulkopuolelle ja mikäs sen parempaa, kuin harjoitella avointa puhetta yhdessä ystävien kanssa! Omien äänien vahvistuessa myös Pinkk vahvistuu yhteisönä. Muut kamarit hämmästyvät meidät nähdessään, kuinka taitavia kuuntelijoita, rohkeita puhujia ja ennen kaikkea aitoja yksilöitä pinkkiläiset ovat. Tätä dialogisukeltaminen edustaa ja tuo Pinkille.

Miksi tarjoat tätä mahdollisuutta meille?
Tämä on minun ensimmäinen dialogisukeltamisen järjestäminen ja olisi kunnia tehdä se juuri Pinkille! Haluan kuulla mielipiteitä ja saada palautetta kehittääkseni toimintaa, sekä rohkaisua mennä eteenpäin.” Lisätietoja workshopista suoraan Ismolta.

Ja täältä ilmo sisään ➡️ https://www.lyyti.fi/reg/dialogisukellus

 

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekunttia