water, drop, droplet

KOULUTUS: JCI IMPACT

JCI Impact on nuorkauppakamareiden virallinen koulutus, joka on tarkoitettu jäsenille, jotka haluavat vaikuttaa aktiivisesti ja olla tekemässä positiivista muutosta yhteiskuntaan. Kurssi käsittelee aktiivisen kansalaisen –käsitettä (Active Citizenship), yhteiskunnan tarpeiden analysointia, ongelmien todellisten syiden löytämistä sekä niitä projekteja, joita paikallisyhdistykset voivat toteuttaa kumppaneidensa kanssa saadakseen aikaan kestävää ja myönteistä kehitystä omassa toimintaympäristössään.

Koulutus toteutetaan Teams:n kautta – lisätiedot ja teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Kouluttajana on Riihimäen-Hyvinkään seudun Nuorkauppakamarin PRES Hanna Manninen. Hanna on innokas, energinen ja ihmisiä innostava HooCee JiiCee, jolle sekä kamaritoiminta että JC-käytännöt ovat tuttuja. Aktiivinen kansalainen, joka tempaisee ihmiset mukaansa vaikuttavaan toimintaan. Viime vuonna Hanna toimi mm. Strategia! -koulutuksessa tiimikouluttajana ja alue A:n strategialähettiläänä.

Ilmoittaudu koulutukseen alta löytyvän lomakkeen lisäksi jci.cc- sivustolla https://jci.cc/en/trainings/25869, jossa ilmoittautuminen on edellytys koulutuksen lopputenttiin pääsemiseen ja hyväksyttyyn suoritukseen. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia jci.cc -palveluun, kamarisi puheenjohtaja voi auttaa tässä asiassa.

Lisätiedot: merja.korhonen@jci.fi

Tags: , ,