Strategia!-koulutuksen haku 9.-25.2.

Hae mukaan STRATEGIA!-koulutukseen

Strategia! -koulutusta ei turhaan kutsuta nuorkauppakamarin parhaaksi koulutukseksi. Siellä opit luomaan strategian ja ymmärtämään miten sen avulla voidaan suunnitella toimintaa jopa useaksi vuodeksi eteenpäin.

Strategia! -koulutus on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa oleville tulevaisuuden tekijöille. Koulutuksessa opit ymmärtämään strategisen suunnittelun tärkeyden, sen eri vaiheet ja miten hyödynnät näitä oppeja oman kamarin toiminnassa sekä työelämässä.

Strategia! -koulutus järjestetään tänä vuonna Savonlinnassa ja PINKK sponsoroi kahden osallistujan rekisteröintimaksun koulutukseen. Mikäli sinut valitaan mukaan Strategia! -koulutukseen, sitoudut samalla osallistumaan PINKK:n vuoden 2023 strategiatyöryhmään, minkä tavoitteena on päivittää PINKK:n strategia kevään ja kesän aikana.

Hae mukaan lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus ja perustele miksi juuri sinut tulisi lähettää tähän huippu koulutukseen!

Mikäli koulutukseen vapautuu myöhemmin lisää paikkoja, voi hakijat osallistua tuolloin tähän koulutukseen maksamalla itse rekisteröintimaksunsa. Strategiaosaaminen hyödyttää myös monella työpaikalla, joten nappaa tästä plakkariin lisää erityisosaamista!

MITÄ Strategia! -koulutus

MISSÄ Savonlinnassa

MILLOIN 12.-14.5.2023

KENELLE Kaikille kamarilaisille

HAE MUKAAN vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen janita.tenhila@jci.fi 25.02.2023 mennessä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *